Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők a "küzdjön meg értem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a "küzdjön meg értem a férfi" dolgot pontosan hogy értik?

Figyelt kérdés

Tehát a férfi nem az eseted, nem vonz, nem tetszik, nem akarsz randizni vele, vagy randiztál de második randit már nem akarsz, megmondod neki hogy ez nem fog működni, más világ vagytok, engedjük ezt el.

De a pasi küzdjön, továbbra is hívogasson, írogasson, küldözgessen virágot, várjon titokban a munkahelyed előtt, kövessen a házadig, álljon ott és bámuljon este az ablakodon be.

Te már ordítva megfenyegeted hogy ez zaklatás és hívod a rendőrséget, de ő nem adja fel.

És akkor rájössz hogy na ez igazi férfi ez küzd értem és hirtelen beleszeretsz??? :D

Így kell érteni a "küzdjön értem a férfi" dolgot? Vagy hogyan kell érteni?

2023. febr. 20. 22:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
25%
15 éves vagy? Azt akarják látni, hogy becsicskulsz és udvarolsz, nyalod a seggüket az elutasítások ellenére, ez egy jó szűrő, mihelyt kapnak a nők egy ilyen hülyét, tudják, hogy végig irányítani fogják azt az embert. Aki átmegy zaklatásba és nincs benne jóérzés, hogy lássa a különbséget a nem kell és a "nem kell" között, az megérdemli, hogy ráhívják a rendőrséget.
2023. febr. 20. 22:07
 2/31 anonim ***** válasza:
97%

"második randit már nem akarsz, megmondod neki hogy ez nem fog működni, más világ vagytok, engedjük ezt el."

EZ TUDOD MIT JELENT?

Magyarul: ROHADTUL HAGYD BÉKÉN!, NE ÍROGASS, NE LIKEOLGASS, NE ÜZENGESS és azt is felejtsd el, hogy létezik.

Amit leírtál, szimplán nem létezik a valóságban..

Küzdeni a másikért olyasmit jelent, hogy tenni a kapcsolatért és egymásért, nem hagyni, hogy kihalljon az alakuló láng (persze erőltetni nem lehet), valamint szerintem leginkább a küzdés úgy értelmezhető, hogy az első problémánál nem adjátok fel, hanem megpróbáljátok megbeszélni és lekommunikálni vagy valami ilyesmi.

2023. febr. 20. 22:12
 3/31 anonim ***** válasza:
92%
Hát ha ezt csinálná egy férfi inkább félnék tőle és nem szeretnék bele kicsit se.
2023. febr. 20. 22:13
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem létezik. Talán filmekben.
2023. febr. 20. 22:14
 5/31 anonim ***** válasza:
96%

Az elutasításig kell küzdeni. Onnantól tilos.

Illetve a kapcsolatban, a kapcsolatért kell tenni.

Kompromisszum, kommunikáció, figyelem, idő és energia stb.

2023. febr. 20. 22:57
 6/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem így kell érteni. Sőt, sehogy nem kell érteni, nem az 1800-as években vagyunk.
2023. febr. 20. 22:59
 7/31 anonim ***** válasza:
95%

Világosan elmondja neked egy nő,hogy nem kér belőled,te meg zaklatod?

A barátnőmnek volt ilyen faszi,nem szeretett bele,hanem egyenesen az őrületbe kergette a beteges szerelmével..gyűlölte és rettegett tőle.

Ez zaklatás,az életbe nem fog ilyet a nő szeretni.

Az,hogy küzdjön,én pl olyanra értem,hogy attól,hogy megmondom neki szimpatikus nekem,de nem akarok mindjárt lefeküdni vele,akkor ne az legyen,hogy mindjárt keresi a másik nőt,hanem ha valóban engem akar,tegyen érte.

Vagy ha interneten ismerkedünk..hetek óta tartó beszélgetés után ne tűnjön el,ha már annyira mondja,mennyire egyformák vagyunk..hanem küzdjön igenis,hogy maga a kapcsolat valóban komolyba forduljon.

2023. febr. 20. 23:08
 8/31 anonim ***** válasza:
96%

Remélem feljelent a csaj a francba :D

Amúgy meg pont ezért rühellem teljes szívemből, és minden idegszálamból az ilyen degenerált, hülye általánosításokat a párkeresésről/nőkről. Te valahonnan, a jóisten se tudja honnan (de valszeg nem a való életből, egy általad ismert nő szájából) hallottad ezt a mondást, aztán az agyad eldöntötte, hogy minden egyes nő azt akarja, hogy a zaklatásig "küzdj" érte.

Az, hogy ez a nő mit mond a saját kis szájával nem számít neked, mert a te fejedben már él valami torz, a valóságtól elrugaszkodott általánosítás a teljes női nemről, márpedig ehhez ragaszkodni fogsz... Aztán a nő a hülye, amiért nem úgy viseli a degeneráltságodat, ahogy azt te kigondoltad.

2023. febr. 20. 23:09
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem küzdöttem soha nőért, mert abból nem lehet jól kijönni. Minimum az idődet és sok energiát beleraksz (ha kevésbé okos vagy, akkor pénz is, hátha így te leszel a befutó), aztán ha mégsem te leszel a kiválasztott, akkor mindez teljesen felesleges volt. Ha pedig mégis téged választ, akkor is ott marad a tény, hogy te tepertél érte, te akartad mindenáron a kapcsolatot, ő csak esélyt adott. Ezt legkésőbb az első összezördülés alkalmával tudatni is fogja veled. Magyarul soha nem leszel vele egyenrangú a kapcsolatban.

Sokkal célravezetőbb, ha közlöd vele, hogy tetszik neked. Elhívod randira, de nem versenyzel érte. Ha bejössz neki, akkor ő is keresni fogja a társaságod és nem akar "túráztatni". Ha meg nem, akkor hagyni kell, rengeteg másik nő van még rajta kívül.

2023. febr. 21. 00:30
 10/31 anonim ***** válasza:
84%

Amit a kérdésben leírtál, az nem követendő példa semmiképp!

Amúgy ez a küzdeni, vagy nem küzdeni nehéz téma egy férfinak, hiába tesznek úgy egyesek, mintha faék egyszerű lenne. Rengetegszer van úgy, hogy egy nő az ellenkezőjét mondja annak, amit akar, mert arra vágyik, hogy kitaláld magadtól. Aztán ha túlságosan hallgatsz rá, akkor kiakad, hogy miért úgy csináltál valamit, ahogy ő mondta. Nincs univerzális válasz erre.

2023. febr. 21. 02:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!