Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők a "küzdjön meg értem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a "küzdjön meg értem a férfi" dolgot pontosan hogy értik?

Figyelt kérdés

Tehát a férfi nem az eseted, nem vonz, nem tetszik, nem akarsz randizni vele, vagy randiztál de második randit már nem akarsz, megmondod neki hogy ez nem fog működni, más világ vagytok, engedjük ezt el.

De a pasi küzdjön, továbbra is hívogasson, írogasson, küldözgessen virágot, várjon titokban a munkahelyed előtt, kövessen a házadig, álljon ott és bámuljon este az ablakodon be.

Te már ordítva megfenyegeted hogy ez zaklatás és hívod a rendőrséget, de ő nem adja fel.

És akkor rájössz hogy na ez igazi férfi ez küzd értem és hirtelen beleszeretsz??? :D

Így kell érteni a "küzdjön értem a férfi" dolgot? Vagy hogyan kell érteni?

2023. febr. 20. 22:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%

Nem mondasz igazat. Abbol higy nem láttál ilyet, levontad azt a következtetést, hogy akkor vagy A, vagy B opció áll fent. Kizartad, hogy olyan történjen, amit te meg nem láttál. És te beszélsz az értelmezésről.

Az egészet az én személyemre vetíted, pedig írtam korábban hogy sok férfi tapasztal ilyet.

"De ha neked ez bejön, akkor gyorsan írj rá a kérdezőte, titeket a jóisten is egymásnak teremtett."

Én kérdéseket teszek fel, te meg érzelmi alapon támadsz és valótlan állításokat teszel rólam. Ha annyira felnőtt nő lennél, amennyire annak tartod magad, akkor most elnézést kérnél.

2023. febr. 21. 13:06
 22/31 anonim ***** válasza:
67%
Ja, hogy ez a te kérdésed, csak másik névről! Így értem.
2023. febr. 21. 13:35
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Na ennyit a nagy felnőtt, érett, felelősségteljes nőről, aki megmondja a tutit másoknak. :) Csak éppen azt nem vagy képes beismerni, hogy érzelmi alapon vágsz hozzám valótlan állításokat, pont ahogy a szóban forgó hisztis nő. Egy visszakérdezésemre sem tudtál reagálni, most pedig megint megvádolsz egy újabb hülyeséggel, ahelyett, hogy az előzőekért elnézést kérnél.
2023. febr. 21. 13:45
 24/31 anonim ***** válasza:
67%

#21, azt én írtam. Te se tudod, hogy kit mivel vádolsz, de sebaj.

Ugyanezt tudom írni: attól, hogy te leírod, hogy sok nő viselkedik így, ez még nem lesz igaz. Ez a te állításod, mindenféle bizonyíték nélkül. Ha én hasonlót se tapasztalatok, miért kéne azt gondolom, hogy létezik ilyen, és nem te hazudsz?

2023. febr. 21. 14:29
 25/31 anonim ***** válasza:
48%

Először is amilyen magas lóról beszélsz velem, úgy az a minimum, hogy te nem tévedhetsz. Ha kevésbé lettél volna egoista, akkor most nem lenne ennyire ciki elnézést kérni. Nem kellene holtbiztos nagyzoló kijelentéseket tenni a vakvilágba, vagy ha már igen, akkor felnőttként kéne viselkedni és vállalni.

Másodszor pedig ugyanannyi pipád van, mint akivel végig beszéltem, a stílusod is ugyanaz és ami fő, ha azt nem te írtad volna, akkor már rég ezt kellett volna mondanod, ahogy én is azonnal figyelmeztettelek. Ehelyett csak most jut eszedbe, amikor már semmire nem tudsz semmit reagálni. Nagyon úgy fest, hogy szimplán nem akarsz felelősséget vállalni a bugyutaságokért, amiket írtál.

Bizonyítékot követelsz egy anonim fórumon, ahol mindenkinek pontosan ugyanannyira adottak a feltételei a hazugsághoz? Neked mi a bizonyítékod arra, hogy nem hazudsz? Pontosan ugyanannyi mint nekem.

A különbség: Te azt állítod, hogy a dolgok kizárólag úgy lehetnek, ahogy te gondolod és semmi más nem létezhet. Én sose tettem hasonlót.

Apropó, azt is nagyon biztosra lefogadtad, hogy én milyen vagyok, szóval elég nagy öngól másokat vádolni hazudozással, amikor te ilyen könnyelműen teszel alaptalan kijelentéseket, amikért aztán nincs gerinced bocsánatot kérni. Ehhez még fel kell nőnöd.

2023. febr. 21. 14:51
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez ebben a formában csak 1-2 agybeteg egótuningfüggő nőnél létezik meg a hollywoodi filmekben. A npk többsége a háta közepére sem kívánja az általa visszautasított férfi erőlködését és próbálkozásait.

Ill. van az a típus, aki hülyén fogalmazza meg, de azt érti alatta, hogy a kapcsolatba ne punnyadjon bele a férfi "most már megszereztem a bigét, mi a tosznak kelljen ebbe több energiát belefektetnem" jeligével... akarjon a nőnek tetszeni, szervezzen programot, tartsa fent a tüzet (persze jobb esetben nyilván kölcsönösen).

2023. febr. 21. 15:29
 27/31 anonim ***** válasza:
48%
Ez a te elképzelésed. Másnak meg más tapasztalata van. Nem kell lehazugozni érte. Sok dolog van a világon, amit te nem láttál, mégis igaz.
2023. febr. 21. 15:41
 28/31 anonim ***** válasza:
78%

#25:

Már nem tudom követni, hogy épp kivel veszekszel, csak jelzem, hogy pár hozzászólással előbb írtam, hogy az nem én voltam.

Én kérek elnézést, hogy egy névtelen fórumon nem jeleztem előre minden idegbetegnek, hogy én is itt vagyok.

Amúgy öt pipa van. Meg párszáz aktív felhasználó. Valószínűleg több embernek is van ugyanannyi pipája. Ne lepődj meg, gondoltam ideje tisztázni.

Bár ahogy elnézem, neked mindegy, hogy kivel, csak az a lényeg, hogy kötekedni tudj.

2023. febr. 21. 16:04
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő arra kéri a pasit, hogy hagyja békén, akkor úgy is gondolja. Esetleg arra van egy kevés esély, hogy a nagy utánafutkosás során mégis meglát valamit a pasiban, ami felkelti a szimpátiáját, de ott már maga a nő se teljesen 100-as, ha nem lát túl a zaklatáson.
2023. febr. 21. 17:52
 30/31 anonim ***** válasza:
Tehát nem az az idegbetegség, hogy "lefogadom, hogy te ilyen és olyan vagy" hanem hogy én cáfolom a hamis állításokat magamról. Ez neked kötözködés. Véletlenül sem a személyem elleni támadások. Szerinted a 12-es komment a higgadt, megfontolt, érett, felnőtt viselkedés mintapéldánya és az a hülye, aki nem hagyja szó nélkül, hogy hazudjanak róla.
2023. febr. 21. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!