Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a "küzdjön meg értem a férfi" dolgot pontosan hogy értik?
Tehát a férfi nem az eseted, nem vonz, nem tetszik, nem akarsz randizni vele, vagy randiztál de második randit már nem akarsz, megmondod neki hogy ez nem fog működni, más világ vagytok, engedjük ezt el.
De a pasi küzdjön, továbbra is hívogasson, írogasson, küldözgessen virágot, várjon titokban a munkahelyed előtt, kövessen a házadig, álljon ott és bámuljon este az ablakodon be.
Te már ordítva megfenyegeted hogy ez zaklatás és hívod a rendőrséget, de ő nem adja fel.
És akkor rájössz hogy na ez igazi férfi ez küzd értem és hirtelen beleszeretsz??? :D
Így kell érteni a "küzdjön értem a férfi" dolgot? Vagy hogyan kell érteni?
Nőként is csak azt tudom tanácsolni, hogy az ilyen gyakorló elmebeteg hisztérikákat jó messzire el kell kerülni. Vagy ha csak idővel derült ki, hogy ilyen, hogy akkor küld el a búsba. Találsz helyette ezerszer jobbat.
Milyen külön fajról írsz? Te érted, amit olvasol? Fogadjunk, hogy nem.
Azt is lefogadom, hogy te is ilyen akaratos hisztérika vagy, aki nem tudja, hogy mit akar, de hisztizik, ha nem kapja meg, és azt hiszi, hogy ettől lesz igazi nagybetűs nő.
Hát nem.
Felnőtt nők meg tudják fogalmazni, hogy mit (nem) akarnak, és úgy is gondolják.
Ez a szeszélyes játszmázás meg nem csak nőkre jellemző, szóval ezért sem nőies. Egyszerűen pszichológiai eset, aki így viselkedik.
De ha neked ez bejön, akkor gyorsan írj rá a kérdezőte, titeket a jóisten is egymásnak teremtett.
Na látod! Írtam én, hogy nem csak a nőkre jellemző! Ha még ennyire zavar, hogy nem ismertelek fel (miért is kéne?), akkor írj névvel együtt.
Felnőtt nő nem akarja hogy egy férfi "küzdjön" érte. Valakitől vagy akarok valamit vagy nem. És azt mondom amit gondolok.
A kis tini pcsak szoktak ilyen hülyeségeket mondani. Meg esetleg azok akik nem éltek még át zaklatást és megneztek a szerelmünk lapjait.
"Rengetegszer van úgy, hogy egy nő az ellenkezőjét mondja annak, amit akar, mert arra vágyik, hogy kitaláld magadtól. Aztán ha túlságosan hallgatsz rá, akkor kiakad, hogy miért úgy csináltál valamit, ahogy ő mondta."
Erre én még soha nem láttam példát. Vagy te nem figyelsz a nőre, és ezért nincs sejtelmed se, hogy mit akar, vagy nagyon rosszul választasz.
Szerencsére teljesen normális családban nőttem fel, mondhatjuk, hogy a (durva) zaklatás is elkerült eddig, de a nem az nálam is nem.
A kérdésben felvetett küzdésre se vágyok.
Sosem láttam rá példát = Nem létezik. Jól van. Én meg sosem láttam példát családon belüli erőszakra. Akkor arra is joggal el lehet sütni a rosszul választasz klisét? Vagy az más?
Reagálnál arra a kérdésemre, hogy véleményed szerint mennyire volt érett, felnőttes viselkedés tőled lefogadni, hogy én ilyen, meg olyan vagyok és akkor jöjjek össze a kérdezővel? Illetve az is érdekelne, hogy ha már ekkora magabiztossággal állítasz rólam dolgokat, akkor miért ne várhatnám el, hogy felismerj? Még te se veszed komolyan a saját kijelentéseid, amiket mások személyére teszel?
Ha nem tudsz válaszolni, az is egy válasz.
Azt írtam, hogy én erre soha nem láttam példát. Te magyarázol bele egy teljesen más dolgot.
Én hol írtam, hogy jöjjetek össze?
Inkább nyugodj le, mielőtt szívrohamot kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!