Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit takar pontosan amikor itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takar pontosan amikor itt sok nő azt írja hogy a férfi akivel összejönne az “ne fizetésből éljen”?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 20:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam még ilyet, hol lelted?
2021. ápr. 14. 20:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
en se olvastam/hallottam meg soha ilyet. talan az adott illetotol kellett volna kerdezned, 1000bol 1 ilyen velemeny lehet kb.
2021. ápr. 14. 20:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok de itt még én sem láttam olvastam ilyet 🤷‍♀️
2021. ápr. 14. 21:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer olvastam ilyet, de az nyilvánvalóan irónia volt. Tudod, a nőknek ki van már a nemlétező töke azzal, hogy itt minden második kérdés arra megy ki, hogy a nők milyen anyagiasak. Leírjuk százszor ugyanazt, példákat hozunk az ellenkezőjére feleslegesen, de százegyedjére inkább jöjjön az irónia.
2021. ápr. 14. 21:41
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit jelent, de mindig itt lógok, és még nem olvastam ilyet.
2021. ápr. 14. 21:49
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom azt írja, hogy ne alkalmazott legyen, hanem főnök. Gondolom azt akarja jelenteni. Ez ugyanaz, mint a "ne otthon éljen". Mindenki otthon él, csak valaki a szüleivel, valaki meg mással, esetleg egyedül. Ugyanúgy, mindenki a fizetéséből él, csak az a kérdés, hogy az havonta mennyi, mennyit kell érte dolgozni és mennyire biztos. Gondolom a kishölgy minél több és minél biztosabb jövedelemforrást szeretne minél kevesebb munkával.
2021. ápr. 14. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ne fizetésből éljen"

Hát nyilván nem a nyugdíjasokra gondoltak,mert szószerint ők sem a fizetésből élnek!!:D

Ne alkalmazott legyen,hanem pldául vállalkozó,tulajdonos,

részvényes,gyáros,ilyesmik.

Nekik nincs fizetésük,mivel nem valakinek,valakiknek dolgoznak.

Másra nem lehet gondolni.

2021. ápr. 14. 22:52
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Passziv jovedelembol, mondjuk kiadja az ingatlanjait.

36F incel

2021. ápr. 14. 23:18
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem azt várja hogy hó elején utaljanak hanem annyi pénze van hogy bőven elél belőle. Mindenhonnan jön a pénz cég, befektetések, részvény, ingatlan kiadás után stb.

A valódi felső-középosztály vagy Magyarországon a felső-tízezer.

2021. ápr. 15. 00:09
 10/18 anonim ***** válasza:

Én ilyet még nem olvastam ezen az oldalon, de lehet velem van a baj.

Egyébként ha van is ilyen akkor valószínűleg arra gondolt, amit a 7,8,9-es hozzászólók írtak.

Passzív jövedelem részvényekből, befektetésekből, cégtulajdonos, vállalkozóként keresett pénz, esetleg tényleg lakáskiadás egyéb nem bér jelleggű pénzek.

De ha itt tartunk akkor ha én a lakás kiadásból élnék már jó is lennék?

Van egy lakásom, 60 ezerért adom ki, akkor ezek szerint ennyi már jó is a "nőknek". Még hogy manapság anyagiasak a nők... :D

2021. ápr. 15. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!