Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar pontosan amikor itt sok nő azt írja hogy a férfi akivel összejönne az “ne fizetésből éljen”?
"Ne fizetésből éljen"
Hát nyilván nem a nyugdíjasokra gondoltak,mert szószerint ők sem a fizetésből élnek!!:D
Ne alkalmazott legyen,hanem pldául vállalkozó,tulajdonos,
részvényes,gyáros,ilyesmik.
Nekik nincs fizetésük,mivel nem valakinek,valakiknek dolgoznak.
Másra nem lehet gondolni.
Passziv jovedelembol, mondjuk kiadja az ingatlanjait.
36F incel
Aki nem azt várja hogy hó elején utaljanak hanem annyi pénze van hogy bőven elél belőle. Mindenhonnan jön a pénz cég, befektetések, részvény, ingatlan kiadás után stb.
A valódi felső-középosztály vagy Magyarországon a felső-tízezer.
Én ilyet még nem olvastam ezen az oldalon, de lehet velem van a baj.
Egyébként ha van is ilyen akkor valószínűleg arra gondolt, amit a 7,8,9-es hozzászólók írtak.
Passzív jövedelem részvényekből, befektetésekből, cégtulajdonos, vállalkozóként keresett pénz, esetleg tényleg lakáskiadás egyéb nem bér jelleggű pénzek.
De ha itt tartunk akkor ha én a lakás kiadásból élnék már jó is lennék?
Van egy lakásom, 60 ezerért adom ki, akkor ezek szerint ennyi már jó is a "nőknek". Még hogy manapság anyagiasak a nők... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!