Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék antinatalista emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 22:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan magyarul írtam. A szó ugyan idegen eredetű, de helyes, értelmes magyarul. Arról nem tehetek, hogy te nem ismered.
2023. febr. 18. 01:06
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Én szóltam, hogy fenn fognak akadni rajta:D

Ezen az oldalon vagy szájbarágsz és ignorálod aki beleköt... vagy nem kapsz választ a kérdésedre. Nemhogy értelmes választ, de semmilyet:D

2023. febr. 18. 07:22
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
Magyarul gyerekellenes, mondd csak ki…
2023. febr. 18. 08:19
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
A többi hozzászólónak elmondom, hogy magyarul születésellenes, csak így a kérdező sokkal kifinomultabbnak érezte magát:D
2023. febr. 18. 08:19
 15/17 anonim ***** válasza:
16%
Gyerekellenes…
2023. febr. 18. 08:34
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom, hogy ha nem születne több csirke, sertés, akkor mit enne a kérdező. Amúgy ajánlom figyelmébe Preyer Hugo A fogadás című novelláját.
2023. febr. 18. 08:39
 17/17 anonim ***** válasza:
38%

kérdező, itt nem fogsz érdemleges válaszokat kapni. ez nem az az oldal, ahol intellektuális emberekkel találkoznál, pláne nem egy ilyen témakörben (de szerintem erre rájöttél te is). sok sikert egy kevésbé proli oldalon.

a sok agyalágyultnak megpróbálok segíteni: a szó jelentése nem az, hogy gyerekellenes. 80 iq alatt azonban elhiszem hogy ezt nehéz értelmezni.

2023. febr. 18. 08:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!