Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék antinatalista emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 22:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%

Kezdő vagy még, mi? Ne használj idegen szavakat itt, mert az ittlévők nagyrésze nem érti, ráadásul lesz pár boomer aki még meg is szól, hogy miért nem tudsz magyarul és szétspameli a kérdésedet:D

Szóval egy gyors Google definíció:

A születésellenesség vagy antinatalizmus olyan filozófiai alapállás, amely negatív értéket tulajdonít a születésnek. A születésellenesek szerint az embernek tartózkodnia kell a szaporodástól, mivel az erkölcsileg rossz (sőt egyesek az összes érző lény szaporodását erkölcsileg rossznak tekintik).

2023. febr. 17. 22:34
 2/17 A kérdező kommentje:

Ez egy magyar szó.

Viszont nem értem a támadást. Egy szóval sem mondtam, hogy én antinatalista vagyok, és azt sem írtam, hogy miért szeretnék megismerni egy ilyen embert. Legyen annyi elég, hogy megvan rá az okom. Nem tudom miért kell egyből személyeskedni meg anyázni. Ha frusztrált vagy a téma miatt, akkor kezeltesd magad pszichológussal.

2023. febr. 17. 22:46
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
Több gyerekmentes Facebook csoport is van, esetleg ott.
2023. febr. 17. 22:54
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
"Hol tudnék olyan emberekkel ismerkedni, akik nem akarnak gyereket?"
2023. febr. 17. 23:01
 5/17 A kérdező kommentje:
#5 Nem, a kettő nem ugyan az.
2023. febr. 17. 23:02
 6/17 anonim ***** válasza:
29%
De a végtermék ugyanaz, nem? Vagyis pont, hogy NINCS végtermék. Vagy te még tüntikézni is akarsz mellé, hogy erkölcsileg rossz szaporodni?
2023. febr. 17. 23:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Ezt miből sikerült kikövetkeztetni? Nem akarok "tüntikézni", olvasd el amit a 3-as válaszomban írtam, hátha sikerülni fog felfogni. Két dolognak lehet ugyanaz az ereménye úgy is, hogy közük sincs egymáshoz. Nem értem, hogy miért akarsz kötekedni? Miért próbálsz engem provokálni?
2023. febr. 17. 23:36
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Szaporodni nem bűn, de én alkalmassági vizsgához kötném. Nem mindenki érett és felelősségteljes szülőnek. Sajnos főleg azok szülnek "nagytömegben", akik nem azok.
2023. febr. 17. 23:36
 9/17 anonim ***** válasza:
63%
#7 nem az volt a kérdés hogy mi a végtermék vagy hogy neked mi a véleményed, te értelmileg visszamaradott. különben meg ha valaki nem akar gyereket, neked mégis mi közöd van hozzá? ki vagy te ahhoz hogy elítélj másokat, vagy hogy megmondd mit csináljanak?
2023. febr. 17. 23:39
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
1esnek igaza van. Írjál magyarul.
2023. febr. 18. 00:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!