Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél sokkal nagyobb lúzerség úgy általánosságban, huzamosabb ideig egyedül lenni. Sok nő miért nem száll ilyenkor magába? Miért tarja továbbra is sokra magát?
A férfiaknál sokkal kevesebb az aki önhibájából van egyedül. A nőknél ez sokkal inkább a saját maguk hibája, hogy még Valentin napon is egyedül vannak, mivel nekik nem sokba telne társat találni, bármilyen minőségben. A neten végtelen a férfi választék.
Mégis vannak még olyan nők akik a saját mélységes kudarcuk, saját jellemükből fakadó alkalmatlanságuk miatti magányuk ellenére, mégis továbbra is fennhordják az orrukat és továbbra is nagyra tartják magukat.
Az ilyeneknek mi zajlik le ilyenkor a fejükben?
" Persze tudjuk, hogy a valóságban ez sosem lesz"
Bogárka! A jogi egyenlőségnek semmi köze a tátskereső oldalakhoz, és ahhoz sem, hogy mindenféle kapcsolatban élő/dugó Jani/idősebb.. pasik mindenkire ráírnak, akin lyuk van.
"bármilyen minőségben."
Persze! Mert tele a világ szingli(valóban), fiatal, kivűl-belül normális pasikkal :D
Ja, nem!
Szerintem nem lúzerség ehgyedül lenni bármilyen okból is van ez így.
Van aki hiába keres nem talál maga mellé senkit, van aki abszolút nem keres senkit, mert elvan egyedül is, van aki nagyon válogatós és tényleg a (nem létező) tökéletesre vár, de nem tesz érte semmit, van aki tesz is ezért, de lehet soha nem találja meg, vagy éppen leszalasztja a lehetőséget. Aztán van az a kategória is, amikor (férfiaknál nőpknél egyaránt) az illető valami álomvilágban él, pl. nők esetében a szürke 50 árnyalata szerű dolgról álmodozik, hogy a putri közepére majd beállít a magas, jóképű és mocksos gazdag pasi, aki csak az elhízott, varangyarcú Gizikét akarja magának. Férfiaknál meg amikor arra vár, hogy majd kimászik a monitorból a hőn áhított streamer csaj és csak az ő farkán fog lovagolni, ha egyáltalán megtalálja azt az gigantikus sörhas alatt...
A nők mondjuk ,ahogy tapasztalom, jobban szeretik azt mondani, hogy önszántukból vannak egyedül, még akkor is, ha ez rohadtul nem így van, egy férfi előbb mondja ki, hogy igen "gyökér vagyok a csajozásban, nem nézek ki elég jól stb". Mondjuk a legérdekesebb, hogy érdemben tenni azért, hogy változzon valami az életükben ugyanúgy nagyon nagyon ritkán kezdenek el a férfiak és a nők is.
A nők könnyen beletörődnek elvégre ha nagyon nagyon viszket már nekik akkor viszonylag könnyen találnak maguk mellé alkalmi partnert, maximum kicsit lejjebb adnak a külsőt érintő elvárásokból, míg (átlag) férfiként azért nagyon nehéz akár csak egyéjszakás kalandot is összehozni. Mondjuk nekik meg ott vannak a fizetős opciók, de szerintem azért a legtöbben ezt nem fogják bevállalni.
Ki mondta azt ,hogy ez hihetetlen?
És ha már itt tartunk miért olyan hihetetlen, hogy férfiak TÉNYLEG önszántukból vannak egyedül?
Annyit írtam erről, hogy azok közül akik NEM önszántukból vannak egyedül, a férfiak hajlamosabbak arra, hogy ezt el is ismerjék, míg a nők kevésbé. NEM írtam sehol azt, hogy nem létezik olyan, hogy valaki ténylegesen egyedül szeret élni, mindenféle párkapcsolat és szexualitás nélkül, de azt azért hozzátehetjük, hogy ez ritka.
"És ha már itt tartunk miért olyan hihetetlen, hogy férfiak TÉNYLEG önszántukból vannak egyedül?"
Ahhoz képest össze lehet hasonlítani az itt nőhiány miatt nyígó / átkozódó / nőkre mutogató / wannabe erőszakoló (= nők állami újraelosztásáról fantáziáló) férfiak, illetve a férfihiány miatt csak panaszkodó nő(k) arányát csak itt, ebben az egyetlen topikban. Na, kik is vannak többen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!