Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél sokkal nagyobb lúzerség úgy általánosságban, huzamosabb ideig egyedül lenni. Sok nő miért nem száll ilyenkor magába? Miért tarja továbbra is sokra magát?
A férfiaknál sokkal kevesebb az aki önhibájából van egyedül. A nőknél ez sokkal inkább a saját maguk hibája, hogy még Valentin napon is egyedül vannak, mivel nekik nem sokba telne társat találni, bármilyen minőségben. A neten végtelen a férfi választék.
Mégis vannak még olyan nők akik a saját mélységes kudarcuk, saját jellemükből fakadó alkalmatlanságuk miatti magányuk ellenére, mégis továbbra is fennhordják az orrukat és továbbra is nagyra tartják magukat.
Az ilyeneknek mi zajlik le ilyenkor a fejükben?
Akkor most minden nő szégyellje magát mert össze esküdött ellenem a technika.
Telefon szivatott egy sort, egy bankautómata is jónak látta, hogy megszivat és még egy önkiszolgáló kassza is át akart verni!
Szégyellje magát minden nő, hiszen ez az ő hibájuk.
30F/nem incel
Egyrészt tudni kéne a választ, másrészt tudni kéne nem felháborodni a helyzeten - ami régóta tart.
Már egyenlőség van. Persze tudjuk, hogy a valóságban ez sosem lesz (érdemes átmenni az ismerkedés témába, ahol főleg férfiak akarnak, és ha nő fog, kap 20 privátot, de az a nő még így sem fog tudni választani), de a nők átvettek a férfiaktól számukra kellemes tulajdonságokat lehetőségükhöz mérten. Ilyen például a teljes állás, hasonló fizetés gyerek, elköteleződés nélkül (és közben folyamatosan hallgatni kell, hogy a nők nem keresnek eleget, sőt, tegyük egyenlővé a munkahelyeket ugyanannyi férfival és nővel), mint egy férfinál. Ezzel máris elérte a nő, hogy magának vesz ki albérletet, nemhogy pasival összeköltözzön, de még barátnő sem kell a mellette lévő szobába, hanem az egész lakás csak a szingli nőé. És oda ő dönti el, hogy felhoz-e pasit vagy sem (és azt is, hány éjszakára).
Naivitás és álságos összehasonlítás lenne azt mondani, hogy ez az elmúlt 100 évben nem így volt - évezredek óta sosem volt így. Teljesen új helyzet, amibe beterelték az egész társadalmat (itt, Nigériában nem), és hát ez lett az eredménye.
Visszaút nincs (hiszen hogyan is tudnál bárkit belekényszeríteni egy kapcsolata - államilag?), változás nem lesz (mert emberi természetről beszélünk), a helyzet max. csak rosszabb lehet, és hát mivel a diktatúra, nők elnyomása tilos, a kihalás felé megyünk. Nagyjából ennyi.
de a sikert nem párkapcsolatokban mérik, van akinek nincs rá szüksége. persze kevés, de sok férfit és nőt is ismerek, akik egyedül élnek teljes életet, a karrierjükkel foglalkoznak, olyan dolgokat csinálnak, amibe nem fér bele például egy pár, nincs rá igényük. szerintem van ilyen.
akkor lúzer valaki, ha a következők egyszerre teljesülnek:
1. nincs párja
2. keres párt
3. egyáltalán nem sikerül semmit elérni ezzel
4. változni se hajlandó ennek érdekében
na akinél mindegyik pont egyszerre teljesül, az valóban lúzer.
Jo nokent barmikor szexelhettem barmelyik jo pasi szeretommel. Es kozben szingli voltam sajat akaratbol. Elveztem,h odamegyek ahova akarok,akkor,amikor akarom.
Pasikent meg nehez szexhez jutni :D
És ha nekem nem kell egy pasi ahhoz, h jól érezzem magam a bőrömben? Ha vagyok annyira kiegyensúlyozott és szeretem magamat annyira, hogy 1000x inkább vagyok egyedül mint egy bármilyen pasival, aki majd követel, házvezetőnőnek néz vagy bármilyen egyéb szempontból jobb nekem nélküle mint vele? Akkor mi van?
Jajj bocs, minjárt megyek és mélyen magamba nézek, amiért neked nincs párod aki elviselhetőbbé tenné számodra saját magad társaságát - mert ezek szerint te nem tudsz egyedül boldog lenni a saját társaságodban. De biztos miattam vagy boldogtalan, nem azért, mert esetleg mások - hozzád hasonlóan - kellemetlennek tartják a társaságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!