Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél sokkal nagyobb lúzerség úgy általánosságban, huzamosabb ideig egyedül lenni. Sok nő miért nem száll ilyenkor magába? Miért tarja továbbra is sokra magát?

Figyelt kérdés

A férfiaknál sokkal kevesebb az aki önhibájából van egyedül. A nőknél ez sokkal inkább a saját maguk hibája, hogy még Valentin napon is egyedül vannak, mivel nekik nem sokba telne társat találni, bármilyen minőségben. A neten végtelen a férfi választék.

Mégis vannak még olyan nők akik a saját mélységes kudarcuk, saját jellemükből fakadó alkalmatlanságuk miatti magányuk ellenére, mégis továbbra is fennhordják az orrukat és továbbra is nagyra tartják magukat.

Az ilyeneknek mi zajlik le ilyenkor a fejükben?

2023. febr. 14. 22:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
7: Mármint ott nyal vissza, hogy kiderül, nem is létezik, de továbbra is küzdötök ellene. Végtelen háború. :D
2023. febr. 14. 22:57
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

"A neten végtelen a férfi választék."

A nő választék is. Mindenhonnan folynak kifelé a nők.

2023. febr. 14. 23:04
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordom fenn az orrom, de nem is hiányzik még egy bántalmazó kapcsolat, kösz jól vagyok és kifejezetten jól éreztem ma magam. Majd nem leszek egyedül, amikor megtalálom azt, aki hozzá is ad valamit az életemhez, nem csak elvenni akar belőle. Próbáld ki esetleg te is, hogy a rinya helyett adsz valamit egy nőnek, akkor talán észrevesz valaki.
2023. febr. 14. 23:11
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kapcsolat olyan mint egy gyerek .. felelőség kell hozzá , nem pedug random fogunk egy jonak tuno embert .. a mai kapcsolatok ezert is ernek veget mert gyorsan jon és olyan mint a tombola.
2023. febr. 14. 23:25
 15/28 anonim ***** válasza:
89%

1) Nem sokkal nagyobb “lúzerség”.

2) Mit foglalkozol te azzal, hogy ki mennyire hordja fent az orrát? Az ő dolga, neked ehhez nincsen közöd.

3) Csak azért, mert a nők nagy része nem jön össze minden jött-menttel egy kis szex reményében - ahogy azt sokszor teszik a pasik -, nem jelenti, hogy fennhordják az orrukat.

4) Nem mindenkinek van ám szüksége párkapcsolatra, van aki tökéletesen elvan egyedül is, néha szexel egyet, aztán éli tovább az életét kötetlenül

5) Az, hogy szegény pasik között sokkal több, akik önhibájukon kívül vannak egyedül egy ritka álszent kijelentés és még csak nem is feltétlen igaz. Egy rakat átlagos meg átlag alatti férfinek IS van párkapcsolata, az hogy némelyiknek az egekben van az elvárása és sokszor a kikent-kifent instamacákat tartják átlagosnak és rájuk csorgatják a nyálukat, majd sírnak, hogy nem kellenek nekik, az nagyon nem az “önhibájukon” kívül vannak egyedül kategória. Max annyira önhibájukon kívül amennyire a nők is, nem jobban. A nőknek max szexhez jutni könnyebb (mert ugye vannak pasik, akik bárkire ráfanyalodnak), de normál párkapcsolatot kialakítani kicsit sem könnyebb.

5) Az, hogy leírod a nőknek nem sokba telik pasit találni bármilyen minőségben, az éppen hogy azt igazolja, hogy elégszenek meg akárkivel, amiből következik, hogy sok esetben saját döntéstől vannak egyedül, ami kicsit sem lúzerség. Ezzel szemben a szóban forgó pasik nem éppen önszántukból vannak egyedül, tehát ha már mindenképp valakire rá akarjuk aggatni a lúzer címkét, akkor az pont, hogy rájuk illik a te ”logikád” mentén is.

2023. febr. 14. 23:27
 16/28 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy valakinek vannak igényei a partnerrel kapcsolatban, az alapvetően nem egy hiba. Az a baj, ha nincs. Nekem speciel első számú igényem, hogy a másik be legyen párkapcsolati szempontból igénytelen, azaz ne csak annyi legyen velem szemben az elvárásai, hogy legyek nőnemű.

Másrészt ott vannak az érzelmek is. Bármily meglepő, nem mindenki akar érzések nélkül kúrni. A nők sem. Én személy szerint szerencsétlen helyzetben vagyok. Szerelmes lettem, de a srác valszeg meleg. Nekem meg ott az érzelmi blokk, ami miatt jelenleg nem vagyok nyitott. De ez nem egy hiba. Ez egy friss dolog, túl kell jutni rajta, aminek nem a pótlékok keresése a megfelelő módja.

2023. febr. 15. 00:44
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

A probléma az Ön készülékében van.

Az a baj, hogy magadból indulsz ki, ami kb. ilyesmi menalitás lehet: az a pasi lúzer, aki nem jut szexhez - hiszen nyilván mindenki ezt akarja, engem is kizárólag ez foglalkoztat.

Én lúzer vagyok, mert nem jutok szexhez, pedig nagyon szeretném. A nők sorra utasítanak vissza: nekik milyen könnyű lehetne egy-egy lepottyanő szexet bevadászni, kezdeményezni sem kell, hiszen alapvetően az van a kultúránkban, hogy a férfiak kezdeményeznek. Hú akkor ez egy könnyített terepen való kudarc! Akkor ők nagyobb lúzerek mint én! Ez az, van nálam is nagyobb lúzer!

A probléma csupán annyi, hogy egy nő nem férfi így aztán a legtöbben nem csak fixen akarnak valakit, akivel lehet szexelni, hanem minőségi, hosszú távú, komoly érzelmi kapcsoaltot szeretnénmek kialakítani. Meglepi: a női szexualitás is álltalában erre épül - tisztelet a kivételnek - az érzelmekre. Így te nyugodtan versenyezhetsz érzelem nélküli szex elérésében nőkkel: a probléma csupán annyi, hogy ez a verseny csupán a te fejedben létezik, mivel egy nőnek zömmel esze ágában sincs ilyesmire törekedni, mivel az nem okoz számára örömet.

És el kell keserítselek: ha találsz is valakit, aki esetleg valóban nagyobb lúzer nálad, te akkor sem leszel kisebb lúzer.

2023. febr. 15. 01:08
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azon kellene elgondolkodni, kedves kérdező, hogy miért vannak a nők inkább egyedül, mint párkapcsolatban? Talán, mert nyugodtabb az életük?

Talán, mert szabadabbak?

Talán, mert nem éri meg nekik párkapcsolatban lenni?

Miért éri meg manapság egy nőnek párkapcsolatban lenni? Azért, hogy Valentin napon(ugyanolyan nap mint a többi) elmondhassa, hogy nem volt egyedül?

2023. febr. 15. 07:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"férfiaknál sokkal kevesebb az aki önhibájából van egyedül"

Csak nincs onkritikajuk.

Kívül, belül erősen tulertekelik magukat

2023. febr. 15. 08:53
 20/28 anonim ***** válasza:
26%
16. Aztan mibol gondolod , hogy meleg?
2023. febr. 15. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!