Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik megcsalják huzamosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megcsalják huzamosabb ideig a párjukat miért várnak megbocsátást mindig?

Figyelt kérdés
Engem a barátnőm csalt fél évig, konkrétan próbál úgy tenni mintha semmi nem történt volna és én vagyok a bunkó ha valamiért beszólok neki..
2018. júl. 29. 12:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert eddig is elnézték nekik.

Neked sem beszólogatni kéne, azzal nem fogod megoldani a problémát, hanem elgondolkodni azon, hogy milyen kapcsolatban élsz, és érdemes volt-e együtt maradnod vele?A beszólogatásokból ítélve, elég szarban, és nem volt érdemes.Nem tudtál továbblépni a megcsaláson, akkor minek kínlódsz még benne?Csodára vársz?Az nem lesz.

2018. júl. 29. 12:43
 2/13 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Miért a barátnőd még? Teljesen érthető, hogy ha vagy akkora marha, hogy nem szakítasz megcsalás után, akkor bunkó lehessen veled.

Hisz kvázi ezzel elismerted, hogy azt csinál amit akar, mert te annyira függesz a kapcsolattól, hogy nem teszel ellene.

2018. júl. 29. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg neki, de akkor ne szólogass be neki, vagy szakíts!
2018. júl. 29. 12:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem ő bunkó velem! Hanem én vele ha olyat tesz ami nem tetszik.
2018. júl. 29. 12:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is csak azt kérdezem (nőként), hogy miért vagy együtt olyan nővel, aki mással szexelgetett melletted fél évig? Magyarul tojt rá, hogy ez neked hogyan esik, csak neki legyen jó, még csak lelkiismeret furdalása sincsen. Ne legyél már ennyire megalkuvó, állj a sarkadra.
2018. júl. 29. 12:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tényleg dobnom kéne de nem megy talán azért mert első szerelem és elég hosszú idő óta voltunk/vagyunk együtt.
2018. júl. 29. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Értem, hogy ragaszkodsz hozzá, a hosszú idő miatt, de láthatóan ő nem így van ezzel, és cseppet sem tisztel. Ha nem lesz következménye annak amit tett, akkor legközelebb is pórul jársz. Azt már magadnak köszönheted.
2018. júl. 29. 12:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ismeretségi körömben volt két személy, akik kölcsönösen csalták egymást. Ha jól emlékszem, a lány azzal mentegetőzött - nem csak a pasinak, hanem mindenkinek aki tudott erről - hogy igaz ő is megcsalta, de hűségesebb mert nem annyiszor. Ez vicc! Fél éven keresztül csalt téged, de te nem dobtad ki? Ne haragudj, de bolond vagy. Valószínűleg nem csak ez az egy félrelépése volt. Hányszor láttam foglalt embert egy szórakozóhelyen vagy öt különböző ember szájában, ameddig a párja otthon volt, csak hát tudod, éppen "bulizott a társaság". Belegondoltál amúgy, hogy fél évig ő hozzá ugyanúgy ért egy másik pasi, mint ahogy te? Ugyanúgy csókolóztak, szexeltek, gondolom chateltek, beszélgettek is. Nem szeret téged a "barátnőd", csak valami más miatt veled akar maradni. Ez lehet akár az, hogy pénzes vagy; van egy állandó szexpajtija; kapcsolatfüggő és nem akar szingli lenni. Szerintem menekülj, mert ha esetleg azóta nem csalt meg, akkor előbb-utóbb úgyis meg fog. Soha nem tudhatod mikor tárul elé a lehetőség, amire ő azt mondja hogy "hát, Sanyika úgysem tudja meg."
2018. júl. 29. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok esetben az emberek a figyelem hiánya miatt lépnek félre. Én sosem csaltam meg a páromat, de akkor voltam a leggyengébb, mikor volt egy olyan időszaka, hogy hetente egyszer láttam, napközben b.ott visszaírni bármit, elfelejtette, hogy valamit megbeszéltünk, meg a randinkat elcseszte azzal, hogy a környéken bulizó haverjait odahívta. Szóval le lettem szarva és semmibe lett véve az, ami nekem fontos vagy szent. És ezerszer megbeszéltük, aztán hiába, minden ugyanolyan maradt. Igen, bennem is bennem volt, hogy mi a făszt csináljak, hogy végre komolyanvegyen vagy valakitől megkapjam a figyelmet, ha már ő szarik rám, de szakítani nagyon nehéz volt, mert mindig a határon mozgott, bennem tartva a reményt, hogy lesz még olyan, mint régen és ez csak átmeneti. És ahányszor mondtam neki, hogy ez így szar, mindig úgy tűnt, megoldjuk, aztán rá pár napra ugyanaz a szeleburdi, szavahihetetlen idióta volt, aki miatt éjt napallá téve stresszeltem, hogy mi lesz, nem akarom elveszíteni, mit tehetnék, miért mutat felém törődést néha, ha amúgy leszar... Nagyon rossz játszma volt. Aztán mikor sokadszorra bejátszotta a szokásos hisztijét, hogy neki most ez és ez a baja és inkább hazamegy meg én ne akarjak neki segíteni, mert nagyfiú, akkor mondtam, hogy folyamatosan ellöksz, nem hagysz segíteni, băszol a kapcsolatunkra és nem is akarsz rajta dolgozni, akkor tessék, úgy menj haza, hogy többet nem jössz, mert én nem tudok így hűséges lenni és unom már, hogy a kollégám is közelebb enged magához, mint te a rideg, makacs okostojás fejeddel.

Szóval nem, nem csaltam meg, de ebben az időszakban nagyon is jólesett, hogy valaki fogadja a törődésemet, mégha nem is volt köztünk semmi amúgy. De sokszor bennem volt, hogy bár ott lenne és látná, hogyan kellene normálisan viselkedni és bár észbekapna a saját önzősége helyett. Szar, mikor zárt ajtókat versz és a pároddal semmit sem tudsz kezdeni, vagy azért, mert annyira makacs és magánakvaló, mint nálam, vagy azért, mert olyan szerencsétlen, cselekvésképtelen, mint másoknál.

Az ember akkor csinál ilyesmit, ha nem látja, hogy akarja a párja őt. Akkor viszont egyesül a "hiánypótlás" és a figyelemfelhívás egy megcsalásban.

2018. júl. 29. 14:22
 10/13 anonim ***** válasza:

9-es +1, csont ugyanebben a szituációban vagyok és teljesen átérzem. Megcsalni nem fogom, de ha a sarki zöldségesnénitől több figyelmességet kapok, ideje lesz lépnem.

29n

2018. júl. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!