Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalják huzamosabb ideig a párjukat miért várnak megbocsátást mindig?
Figyelt kérdés
Engem a barátnőm csalt fél évig, konkrétan próbál úgy tenni mintha semmi nem történt volna és én vagyok a bunkó ha valamiért beszólok neki..2018. júl. 29. 12:35
11/13 A kérdező kommentje:
9-es válaszolónak
Lehet voltak problémák de ha nem tudok róla és nem hajlandó megbeszélni velem ne én legyek már a hibás hogy fél évig verette magába a kolbászt úgy hogy közben végig alázott. Pontosan tudta mit csinál.
2018. júl. 29. 15:05
12/13 anonim válasza:
És te ezt miért tűröd el? Gondolom szereted őt, de hidd el, egy ilyen emberrel nem éri meg a jövőt tervezni. Ha a helyedben lennék és születne gyerekünk, bennem felmerülne a gyanú, hogy lehet egy ugyanilyen kis kalandjából lett a pici.
13/13 anonim válasza:
Ő pont azért verette szakítás nélkül a kolbászt magába fél éven keresztül, amiért te nem bäsztad ki az első pillanatban, amikor megtudtad, hogy megcsalt.
Mindkettőtöknek kényelmes így és jobb egy hordó langyos szarban melegedni, mint kilépni belőle. Egészségetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!