Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni az ellenkező nemmel, ami mégsem direkt, de nem is szeretnék várni a sült galambra?
Nem szeretem a csavarni a dolgokat, ezért leegyszerűsítem.
Munkám miatt nem szeretnék társkeresőre menni, elég nehéz így. A szakdolgozatomban is férfi-női szerepekről írtam, nagyon érdekel a téma, és egy közeli barátom csak még cinikusabbá és kritikusabbá tett, ami nem baj.
Viszont azt érzem, hogy szeretnék ismerkedni, most már sokkal mélyebben, megismerni a másikat, nem csak a felszínen és ebből is tapasztalni.
Volt már kapcsolatom, de egy ideje lejöttem a témáról, mert voltak fontosabb dolgok is az életemben.
Érdekel, hogy egy-egy férfi hogyan gondolkodik, mit és miért tesz, mellette az is érdekel, hogy én hogyan reagálnék egy-egy dologra.
A baj ott van, hogy nem akarok én választani f aszit, pedig van hozzá önbizalmam, de úgy érzem, hogy ha én kezdenék be az elején, az számomra egy olyan kapcsolat-dinamika lenne már az elejétől, ami egyáltalán nem vonz. Viszont ha engem 'választanak', akkor azt érzem, hogy alárendeltem
magam valakinek és ezzel a férfi akarata érvényesül és az van amit ő szeretne.
Ami amúgy nem gond, mert domináns férfival érzem magam nőnek, viszont bennem van ez az összeférhetetlen gondolat sajnos.
Nyilván lehetne a véletlenre is várni, de az az igazság, hogy érdekelnek a férfiak, tanulmányaimhoz is jól jönne.
bulizni kéne, vagy valami kiscspois sport, hobbikör?
Last time i checked i had a vagina
Szerintem ez pont elég nővé tesz, viszont ennyire komplex vagy érthetetlen a kérdés amit feltettem?
Ez az egész nem akarsz választani, de téged se válasszanak dolog full wtf?!
Egymást választjátok egy párkapcsolatnál. Olyan érdekes ember vagy te.
Hát ilyet egy nő BIZTOS nem írna:
"nem akarok én választani f aszit, pedig van hozzá önbizalmam"
Nagyon vicces ezt végigolvasni.
"A baj ott van, hogy nem akarok én választani f aszit, pedig van hozzá önbizalmam, de úgy érzem, hogy ha én kezdenék be az elején, az számomra egy olyan kapcsolat-dinamika lenne már az elejétől, ami egyáltalán nem vonz. Viszont ha engem 'választanak', akkor azt érzem, hogy alárendeltem magam valakinek és ezzel a férfi akarata érvényesül és az van amit ő szeretne."
Ez a 22-es csapdája. Nem akarod, hogy téged válasszanak, de te sem akarsz választani.
Nagyjából a kör bezárult, örökre egyedül maradsz így, szakértőkém. xD
28.
Neki múlt század lenne jó ahol a család kiválasztotta a férjet,de ott nincs mese hogy aztán nem tetszik meg hasonlók !
"Hát ilyet egy nő BIZTOS nem írna:"
Nő vagyok és írtam cifrábbat is annál, amit idéztél. Nincs olyan dolog a világon, amit "nő BIZTOS nem írna".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!