Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért várja ennyire a sült galambot a szájába? Hogy még Tinderen se képesek írni először?
Már nem kell élőben ismerkedni, ott leszólítani a lányokat, de egyesek még attól is be vannak szarva ha tinderen kell ráírni a nőre. Nemrég töltöttem le, 20 férfiból jó ha 5 rámírt elsőnek.
Full le van egyszerűsitve az életük, de még igy is azt várják hogy a nők írjanak. +soknak ki is van írva a leírásba, hogy a lányok írjanak rá.
Tisztelet a kivételnek!!!
Mert akivel matchels, az nem azt jelenti hogy megvan a szimpátia?
De ebből az 5 férfiból 3nál én hoztam fel a találkozás lehetőségét, és nem 1 nap után, azért vártam hátha összeszedik magukat és elhívnak találkozni.
"mindenkit jobbra huzunk, de csak a szep noknek irunk"
Azért húztok jobbra midnenkit, mert hátha akkor lesz heti három matchetek.
A szép nők meg utána le se sz*rnak:D
Forradalmi ötletem támadt.
Mi lenne ha... hmm, alig merem leírni...
azokkal a férfiakkal ismerkednél, akik rádírnak!?
Ha a szep nok le se sz*rnak, de a kerdezot annyira zavarja, ha nem irnak neki, tehat o nem sz*r le minket, akkor te azt mondod, hogy a kerdezo nem szep
ikszde
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!