Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért várja ennyire a sült galambot a
szájába? Hogy még Tinderen se képesek írni először?
Figyelt kérdés
Már nem kell élőben ismerkedni, ott leszólítani a lányokat, de egyesek még attól is be vannak szarva ha tinderen kell ráírni a nőre. Nemrég töltöttem le, 20 férfiból jó ha 5 rámírt elsőnek.
Full le van egyszerűsitve az életük, de még igy is azt várják hogy a nők írjanak. +soknak ki is van írva a leírásba, hogy a lányok írjanak rá.
mucika. Az nem jutott eszedbe, hogy mondjuk TE NE VÁRD A SÜLTGALAMBOT?
Ahelyett, hogy általánosítanál és a neten nyafognál, nem esne le a gyűrű a kezedről, ha te kezdeményeznél.
2021. márc. 6. 11:58
12/24 anonim válasza:
Imádom, amikor a nők ekézik a pasikat, ahelyett, hogy Ők is tennének valamit. Persze, elvárni és verni az asztalt könnyebb, de ahogy itt is olvasom, 1-2 sima gesztust sem vagytok hajlandóak tenni az "én nő vagyok" kártyát előhúzva.
2021. márc. 6. 12:05
13/24 anonim válasza:
Megjegyzem amúgy jó helyre írtad ki a kérdésedet kérdező, ahol sok csúnya, önálló egzisztenciával nem rendelkező férfi azon lamentál, hogy mégis miért nincs szép barátnője:D
2021. márc. 6. 12:06
14/24 anonim válasza:
Ez mellé ment, mert van barátnőm. Képzeld aranyom, Ő kezdeményezett és egyáltalán nem érezte megalázónak a dolgot.
2021. márc. 6. 12:08
15/24 anonim válasza:
Majd most a sok hercegnő, aki vár a kastélyban a tökéletes férfire és minden nap kiabálja "herceeeeg hol vaaaagy", pontozgatja az embereket meg fröcsög.
2021. márc. 6. 12:10
16/24 anonim válasza:
Lehet várni hercegnők és lehet itt az összes férfit hibáztatni, meg fröcsögni. De úgy néz ki, nem véletlen nincs pasid/pasitok. Lehet nem csak ölbetett kézzel kéne követelőzni és hisztizni, hanem tenni érte.
2021. márc. 6. 12:17
17/24 anonim válasza:
Én minden matchemnek írtam, vagy rövid időn belül szétváltam tőlük.
Nem egy hellot írtam, de cserébe legbelül örülnék, ha nem csak a passzív válaszolgatás menne. Szerinted hányan válaszolnak normálisan, esetleg érdeklőnek kölcsönösen is? 5%, vagy az alatt.
2021. márc. 6. 13:00
18/24 anonim válasza:
Egébként próba képpen, akárcsak papírra, próbálj meg 10 embernek kezdő, első üzenetet írni. Nem kell elküldeni, tedd ki csak ide. Legyen kreatív, egyedi, személyre szóló. Lássuk, mennyire vagy ügyes :)
2021. márc. 6. 13:03
19/24 anonim válasza:
Hát de te is ugyan azt csinálod mint ők
2021. márc. 6. 13:36
20/24 anonim válasza:
Mindegyik nőnek én írok elsőnek aztán hiába mert egy értelmes mondatot már nemsikerül nekik összehozni és sokszor olyan mint ha magammal beszélgetnék ! 🤷♂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!