Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam ki a rosszlányok.hu-t vagy várjak tovább a sült galambra?
Az a helyzet, hogy normális párkapcsolatot, csókot, és családot szeretnél.
Egy prosti egyiket se árulja.
Döntsd el, mik is a vágyaid valójában.
Ha csak dugni akarsz, akkor persze jó.
Hagyd már azt a szemét weboldalt😕
Egy hulladék az egész! Inkább várj a normális lányra! Egyeseket egyáltalán nem taszít, hogy szűz a pasi, sőt! Viszont egy ilyen "baklövés" undorító lenne számomra, bocsi...
Próbáld ki. Legalább egy teherrel kevesebb lesz a válladon és annyival több lesz (talán) az önbizalmad.
És egy prostival nem csak dugni lehet.
Ez egy szolgáltatás, te fizetsz neki, ő valamit nyújt a számodra.
Kereshetsz akár egy olyat is akivel tudsz beszélni. Megkérheted, hogy őszintén mondja el mi a vélemyéne rólad, mint férfiról, mit lát benned, mitől nem mehet számodra normálisan az ismerkedés.
Ráadásul ha ahhoz már lesz bátorságod, hogy igénybe vegyél egy ilyen szolgáltatást, akkor az is előfordulhat, hogy máshoz is megjön a bátorságod.
22 éves koromig voltam szűz, sokat gondolkodtam én is azon, hogy elmegyek egyhez, de valahogy nem tudtam rávenni magam, nem volt elég bátorságom hozzá.
Szerencsére nem kellett végül megtennem, mert lett egy barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!