Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kezdeményeztetek már férfinál? Ha igen, hogyan és mi sült ki belőle?
Illetve még valami, hogy kiegészítsem a kérdést:
Milyen formában állt nálatok ez a kezdeményezés?
Igen,volt,hogy kamu dumával beszélgetést kezdtem facebookon,randi lett belőle,de más nem,mert nem,mindegy miért.
Meg egyszer alkoholos befolyásoltság alatt beszélgetés közben megfogtam egy férfi fenekét,na abból szex lett még aznap este. 😆
a ferfinek a cegenel voltunk amolyan "gyarlatogatason"
eszrevettem hogy szimpatizal velem
meg aznap visszahivtam a ceget, vele akartam beszelni, de nem volt ott, igy meghagytam a szamom
este jott is az sms hogy elvezte a latogatasomat es jojjek ujra
sms smst kovetett es randi lett belole, amibol megegy, meg megyegy, most ott tartunk hogy bimbozik a kapcsolat
Kezdeményezten.Leginkább látásból ismertük egymást/kicsit illetve voltak közös ismerősök rajtuk keresztül tudtam meg sok mindent es ennek alapján (meg látásra is) szimpatikus volt, nagyon félreérthetően viselkedett ráadásul.
Bejelöltem, visszajelölt. Ráírtam egy félig-meddig indokkal hogy tud-e tanácsot adni. A sztori valós volt csak tanács nem kellett igazából:D
Na mindegy. Szóval ráírtam és segítőkész volt, kedves de nem lett belőle semmi. Aztán beszéltünk mégegyszer csak pár sort de nem érdeklődött, sok dolga is volt (ezt biztosan tudom).
Szóval semmi se lett. Az érdekes számomra az volt hogy azutan hogy hónapokig kerülgettük egymast, kezdeményeztem és pofára estem utána is úgy viselkedett mint aki nem közömbös (mások is mondták nem csak én képzeltem be sajnos) így elég rosszul érintett. És össze zavart de utólag vissza gondolva inkább pozitív dolog mert legalább tapasztalatot gyűjtöttem erről az oldalról is.
Gondolom mindenki levonta a konkluziot, egynek jott ossze.
En direktben sosem kezdemenyeztem, voltaki odajott hozzam, akivel reggelig beszelgettunk, hazavitt, kialudta magat, par ora mulva rozsacsokorral jott.
A hagyomanyos ertelemben vett ferfiaknak kell a vadaszat, az udvarlas, a kezdemenyezes, a kivancsisag, vmennyire a ketely is h eleg jo lesz.
Ahhoz tudnam ezt hasonlitani mint amikor ahelyett h elmesz pecazni veszel egy halat a piacon. Hany ismerost lattatok mar vasarolt hallal buszken fesziteni, azt posztolni?
Nem vagyok jatszmazos tipus, nem arrol beszelek h a no szivassa a masikat majd dobja be h legyunk baratok. Apro jeleket lehet adni, kolcsonosseg nagyon fontos de a ferfinak kell legbelul h hoditson. Nyilvan sokaknak itt kenyelmesebb lenne ezt az osidok ota bevalt parvalasztasi ritualet mellozni es 50lepattintas helyett a no menne oda h szia meghivhatlak egy kavera?
#5 a vadász típusú "jópasheeek" akik miatt megy a sírás, hogy "minden pasi csak dugni akaar", azok tényleg utálják ha elveszed a játékukat.
Másfajta pasiknak inkább jól esik, csak hát náluk nem kezdeményez nő, mert nem elég jó pasik, ott nekik kell pedálozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!