Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sült már ki jó abból, hogy ti kezdeményeztetek?
Én már láttam. Srác örült is. De ez szerintem kölcsönös, vagy bejönnek egymásnak vagy nem, csak ugye lányok nem sűrűn csinálják tehát sok esély sincs. Hozzájuk meg egyértelműen olyan megy akinek bejön.
Mert most ez olyan hogy 1 alkalommal oda megyek egy lányhoz de sajnos nem és akkor, eeeej hát nekem sose jön össze (azaz 1 alkalom..).
Én lány vagyok, és anno én kezdeményeztem. Odamentem hozzá, bemutatkoztam, onnantól pedig simán ment minden. Azóta is együtt vagyunk (lassan 8 éve).
Persze rosszul is elsülhet. Én már a bemutatkozásnál éreztem, hogy szimpatikus vagyok neki, szóval nem volt nehéz dolgom. Úgyhogy hajrá, jó is kerekedhet belőle!
"Hát ez van, a fiúk panaszkodnak, hogy a lányok sosem kezdeményeznek, aztán aki meg igen, az nem kell."
mármint te éppen nem kellettél az adott fiúnak, ez egy kissé szűk mintavétel ilyenféle általánosítások levonására. Mint látjuk eggyel feljebb, vannak arra is példák, amikor bejött - mint ahogy általában növeli az esélyeit az embernek, ha nem csak kivár, hanem tesz is az ügy érdekében. Bár megjegyzem, azt én se ajánlanám, hogy ezt úgy tegye az ember, hogy odamegy, és szerelmet vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!