Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy ti kezdeményeztetek egy pasinál és bejött?
De fiúk is írhatnak, hogy volt-e már olyan, hogy a lány kezdeményezett nálatok, és bevált. :D
Jah és azt is, hogy hogyan. Ennyiiii :D
még nem volt ilyem sajnos:( pedig örülnék neki és ha a lány kezdeményezne én biztosan nem utasítanám vissza nem úgy mont a lányok engem mind visszautasít:S...
19F
Szia!
Nálam elég érdekes volt a helyzet mert én mondtam el az érzelmeimet a srácnak, de ő vezetett rá, hogy mondjam el. Elmondtam és össze is jöttünk :-)
Szerintem Te is nyugodtan próbálkozz!!!
Sok sikert!!! :-)
L
Azért kérdezem mert Nagyon nagyon tetszik nekem egy srác. Jóban vagyunk, de elég felszínes az ismertségünk.
Nem tudom sajnos, hogy ő mit gondol rólam, de mivel már lassan 2 hónapja csak kerülgetjük egymást, gondoltam rászánom magam és teszek egy próbát. Ha nemet mond, akkor viszont elég nagy égés lenne, szóval ezt szeretném mérlegelni...Meg ötlete venni, hogy hogyan csináljam elegánsan :D
Nekem volt 2 szer is.
Az egyik az volt, hogy egy nagyon szép csaj a buszon mellém ült és beszélgetett velem, én meg meglepődtem, hogy egy ilyen szép lány mit akar tőlem, egy átlagos sráctól, így passzív voltam, nem lett semmi, jó nagy hülye voltam:D
De azóta is köszönő viszonyban vagyunk.
A másik meg az volt, hogy egy csaj msn-en elmondta, hogy szerelmes belém, ez volt 1 hete, azóta chatelünk és lehet hogy találkozunk is.
Meg volt olyan, hogy célozgattak a csajok, de csak szexet akartak:)
volt párszor. de valamiért akkor mindig megilyedek és nehezebb beszélgetnem velük.
de ahány csaj nálam kezdeményezett az csak dugni akart mind. 26f
nem vagyok az a kezdeményező típus,de msot az egyszer kivételt tettem,mert ez a srác az első pillanatban megfogott mikor megláttam :)
felvettem msnre,utána persze a suliban is beszéltünk..habár először elég félénk volt vagy hogyismondjam,pedig naon jópasii :D utána egész nyáron beszéltünk,és egy partyn smároltunk..és összejöttünk :D
de próbáltam mindig ugy alakitani a dolgaimat,hogy "véletlen" én is ott legyek ahol ő..és bejött :)
Volt hát! Azóta is járunk :)
Úgy történt kb a dolog, hogy elkezdtünk haverkodni... Egyre többet beszélgettünk... Ez átment msn dumálásba is... Ott beszélgettünk igazán sokat.. Mivel osztálytársak vagyunk, sokszor ültünk ki együtt a folyosóra szünetekben a terem elé egy padra... Kitaláltunk egy hülye játékot ami arról szólt hogy ki tudja kézfogásban jobban szorítani a másik kezét (első testi kontaktus:D).. Aztán ezt játszogattuk, még több dumálás... Mellé ültem ha volt mellette hely... Kihívtam az udvarra... Ha beszéltem hozzá, és tetszett amit mondott, mondjuk vicces volt, miközben ezt közöltem vele megfogtam a vállát...Ha elmentem mellette is hozzáértem a hátához pl.. Semmi durva, egyszerű testbeszéd. Végül kitaláltuk barátnőmmel hogy egyik barátját meg őt elhívjuk moziba... Elcsattant az első csók, és azóta járunk :) Én kezdeményező típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!