Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már, hogy ti kezdeményeztetek, és jól alakult?
Fiúk is írhatnak, volt-e már olyan, hogy a lány kezdeményezett náluk, és jól alakult :D
Mert tetszik nekem egy fiú, és szeretnék írni neki iwiwen (ismerjük egymást, de csak felszínesen, jobban szeretnék vele ismerkedni) olyan ürüggyel írnék, hogy milyen volt az első napja a suliban, mert új suliba került.
Ez gáz ha én írok neki, és ilyesmi ürüggyel?
De ez nagyon kezdeményezésnek számít? Nyomulós dolog?
Amúgy én nem vagyok ilyen, soha nem is csináltam hasonlót, ezért nem tudom mit legyen, de ő nagyon nagyon tetszik :D
Köszi a választ.
Nem kínálnám fel magam ez biztos, sőt ha írnék neki, és arra nem válaszolna olyan dolgot amit várok (:))akkor hagynám. Mert ez már olyan labda lenne, amit ha érdeklem, akkor könnyen le tud csapni. Jól gondolom?
igen:D
én a mostani pasimmal vagyok így,én hívtam el randizni:D
16:30-es vagyok
abszolút jól gondolod..
természetesen nem is feltételeztem, hogy egy olyan lány vagy csak azért írtam, hogy tutira ne keletkezzen téves benyomása a srácnak veled kapcsolatban. Hajrá! :-)
Volt egy lány, akit a Főiskoláról ismertem. Jól megvoltunk,vele is és a barátnőjével is.Egyik nap is elmentünk fagyizni és a délutánt együtt töltöttük hármasban. Másnap írt nekem, hogy nagyon jól érezte magát és sokkal jobban szeret, mint egy barátot. Aznap este felkerestem és beszélgettünk, majd már sötét volt és mentem volna el, de hirtelen arra gondoltam, hogy nehogy már csak ennyi legyen! Megfordultam és finoman, de határozottan letepertem és hosszú percekig csókolóztunk. Majdnem tovább ios mentem és ő is örömmel benne lett volna a szexben, de azt mondtam, hogy ne legyen egyből minden, mert úgy nem olyan izgalmas. Ezért végül elköszöntem tőle, de alig vártam a következő napot éa attól kezdve jártunk.
Azt tanácsolom neked, hogy ne félj, általában örömmel fogadjuk, ha egy lány nyit.:)
Én azt sem bánom ilyenkor, ha ennek ellenére nem enged meg mindent azonnal, jó dolog ám udvarolni! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!