Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már, hogy ti kezdeményeztetek, és jól alakult?
Figyelt kérdés
Fiúk is írhatnak, volt-e már olyan, hogy a lány kezdeményezett náluk, és jól alakult :D
Mert tetszik nekem egy fiú, és szeretnék írni neki iwiwen (ismerjük egymást, de csak felszínesen, jobban szeretnék vele ismerkedni) olyan ürüggyel írnék, hogy milyen volt az első napja a suliban, mert új suliba került.
Ez gáz ha én írok neki, és ilyesmi ürüggyel?
2010. szept. 8. 15:21
11/18 anonim válasza:
barátnőm és a barátja úgy jöttek össze hogy barátnőm kezdeményezett..azóta eltelt másfél év, és még mindig együtt vannak, és szereti egymást :)
12/18 anonim válasza:
igen volt én egy pasinál kezdeményeztem és nagyon jol alakult.azotta együtt vagyünk ennek már egy éve
13/18 anonim válasza:
17.13
Ez erősen függ az embertipustól is.Sok normális fiú örül ennek.
14/18 anonim válasza:
Fiú vagyok és nálunk a barátnőm kezdeményezett én inkább nem mertem és azóta is boldog kapcsolatban élünk :)
15/18 anonim válasza:
Én kezdeményeztem.2 éve vagyunk együtt,10 év a korkülönbség.Menyasszony vagyok.Ha szereted és látod a jelét annak hogy ő is érdeklődik irántad akkor lehet kezdeményezni.Hajrá!
16/18 anonim válasza:
én soha nem nyomultam még :)
de úgy csináltam a dolgokat hogy észre vegyék a közeledésemet :)
3 kapcsolatom volt eddig:) ebből ketőtt én fűztem be :P
de a nyomulás szerintem sose jó..!
18/18 anonim válasza:
én fiú avgyok és szeretem ha a csaj kezdeményez ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!