Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korábban közel kerültem egy lányhoz, aki kezdeményezett, de rosszul sült el a dolog, túlerőltettem. A lány azóta kerül, vagy ha beszél velem, akkornritkán, vagy keveset. Mit jeéent ez?
Tudod, én is hasonló helyzetben vagyok, és a legjobb lenne, ha felnőtt módon: megkérdeznéd tőle. Alig, alig várom, hogy végre azt mondja nekem ez a fiú, hogy figyi, nem beszélünk egy kicsit? És akkor merném mondani, kész lennék rá, hogy mi van. De ő az, aki folyton rohanásban van, én nem tarthatom fel őt, (most ezt nem tudom elmagyarázni..) de csak duzzog, puffog, frusztrálkodik a nyomulós szexista dumáival, és már nem képes velem kedves lenni, szép, hogy ezzel a stílusával nem fogom beengedni az ágyamba. Régen kedves volt velem, valóban elindult köztünk szépen valami, de aztán hirten, mintha menne a vonata, elkezdett iszonyúan nyomulni, én meg stoptáblát tettem ki. Nálam nem játszik az, hogy csak szex, igaziból nem is tudom, mit akart.
Most meg duzzog, puffog, féltékenykedik, vádol, hogy mással vagyok,,,(ami nem is igaz..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!