Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki 2 napig nem ír,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 2 napig nem ír, pedig általában minden nap beszélünk, akkor lehet nem érdeklem annyira? Más is érezné magát szarul amiatt, hogy nem ír rá valaki, akitől üzenetet vár?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 11:41
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
19-es, ezt feltételezem én is, mivel Tinderről ismertük meg egymást, nem kizárt, hogy mással is ismerkedik, egyszerre több vasat tart a tűzben. Az utóbbi randin azzal köszönt el, hogy még találkozunk, szóval gondolom már eldöntötte, hogy akar folytatást.
2023. febr. 13. 17:56
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Hazautazott pár napra és legutóbb is amikor kimaradt 1-2 napig a beszélgetés."

Megvan a válasz, de te a semmin csámcsogsz? Jézuska gyere le! 😂🙏🤣

2023. febr. 13. 18:01
 23/24 A kérdező kommentje:

22-es, most, hogy jobban belegondolok ez lehet az oka... :)))

Tehát akkor mégiscsak neki kell írnia, amikor alkalmas, I guess.

2023. febr. 13. 18:17
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen meglehet,hogy alapból sem szeret beszélgetni a semmiről,emellett te sem fogtad meg annyira,hogy miattad magas hőfokon égjen.

Minden esetre akik oda vannak egymásért,azok általában egészen másképpen viselkednek,mint ti.

Egyébként,nekem ha most újra kellene kezdenem az ismerkedést,nem tudom, mennyi kapacitásom lenne rá,és ezt nőként írom.Sokszor már annak örülök,hogy haza értem és csend van.Gyakorlatilag hajnaltól estig semmi ingerenciám nincs chatelgetni,bár időm sincs sok.

Persze ha szerelmes volnék valaki újba,az megint más lenne.

2023. febr. 13. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!