Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha általában csak otthon beszélünk?
Mi csak akkor írunk egymásnak, ha nagyon fontos.
Mondjuk hazafelé beugrok a boltba, és megkérdezem kér e valamit.
Amúgy csak feleslegesen nem irogatunk, hogy mizu?
Mi is együtt élünk és napközben ennyi a kommunikáció:
reggel
- Beértem, szép napot neked
- Én is beértem, neked is legyen szép napod
délután
- Most végeztem, boltból kell valami hazafele?
És kb ennyi. Otthon úgyis megbeszéljük, hogy kinek milyen napja volt. Napközben max akkor írunk ennél többet, ha valami nagyon sürgős dolog van, vagy történt valami "extra".
Nincs veletek semmi gond :)
Én reggel nem vagyok még kommunikációképes, amikor behoz, ő pedig este f11-kor végez úgyhogy beszélünk napközben, mindenfélét. Ha lát egy aranyos állatot vagy jó dolog történik, vagy van új info, rögtön hív, ír. Sokat gondolunk egymásra.
5 éve vagyunk együtt.
Mi ritkán írogatunk egymásnak napközben. Csak ha valami fontos van, vagy a már említett "megyek boltba, kérsz valamit?". Ha valami sérelem ér valamelyikünket, akkor felhívjuk egymást és 5 percben letudjuk. Ha nem komoly, akkor kibírjuk hazáig.
Ha barátokkal megyünk külön-külön valahova, akkor nem kommunikálunk szinte egyáltalán. Ha egész hétvégés külön program van, akkor is max annyit, hogy megérkeztünk.
Én így érzem jól magam, nem lógunk egymáson, ha egyébként nincs mondanivalónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!