Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki 2 napig nem ír,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 2 napig nem ír, pedig általában minden nap beszélünk, akkor lehet nem érdeklem annyira? Más is érezné magát szarul amiatt, hogy nem ír rá valaki, akitől üzenetet vár?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 11:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem éreznem magam szarul, mert nem foglalkoztat egy olyan ember, akit nem erdeklek.
2023. febr. 13. 11:42
 2/24 anonim ***** válasza:
74%
Ha 5 napig-1 hétig nem ír szépen elfelejteném.
2023. febr. 13. 12:08
 3/24 A kérdező kommentje:
1-es, tényleg nem fáj, ha úgy érzed valakit nem érdekelsz? Taníts meg hogy kell félválról venni az ilyent. Én például pont amiatt gondolnám túl a dolgot.
2023. febr. 13. 12:22
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Miért akarsz ott álldogálni, ahol nem kíváncsiak rád? Ha nem ír, hát nem ír majd beszélgetsz mással.
2023. febr. 13. 12:31
 5/24 anonim ***** válasza:
85%

Persze, sz@rul érinti az embert, főleg, ha várja...de ahogy írták van az a pont, amikor az önbecsülés többet ér és el kell tudni "engedni" a dolgokat.

Nekem pl nemrég egy barátommal volt hasonló szitu. Hetente sörözés, két - három naponta email stb. Nemrég félrelépett, én voltam az alibi. Ráadásul utána hetekig nem is kéresett.

Na egy szép napon elmondtam neki, hogy most már alibi , meg barátja sem vagyok....

2023. febr. 13. 12:31
 6/24 anonim ***** válasza:
73%

1

Persze, hogy rosszul esik, de biztosan nem ismerkedek tovább egy ilyen emberrel. Onnantól, hogy rájövök, nem erdeklem annyira, mint gondoltam, már nem vált ki belőlem érzelmeket, ennyi.

2023. febr. 13. 13:02
 7/24 anonim válasza:
87%

Egyet tanulj meg az életben! SOHA se fuss senki után!

Az időd ne pazarold el ott ahol nem kíváncsiak rád!

Az idő a legdrágább kincs a világon! Hamar eltelik, aztán gondolkodhatsz öreg korodban, hogy meg-e érte várni.

2023. febr. 13. 13:47
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Mi tart vissza tőle, hogy te írjál?
2023. febr. 13. 14:03
 9/24 A kérdező kommentje:

8-as, az tart vissza, hogy nehogy úgy tűnjön, hogy nőként futok utána és nem bírok ki pár kommunikáció mentes napot. Arra vágyom, hogy valaki akarjon annyira, legyek annyira fontos számára, hogy azt kifejezze bármilyen módon.

Nem azt érzem, hogy nem kíváncsi rám, mert a két személyes találkozás is nagyon jó volt, ő kezdeményezte. Inkább az, hogy talán nem kíváncsi eléggé, nem hajt rám határozottan.

Az nekem fura, hogy napi szinten beszélünk és egyszercsak 2 nap némaság.

2023. febr. 13. 14:39
 10/24 anonim ***** válasza:
69%
Így jár aki játszmázik, nem tudlak sajnálni, te csináltad ezt magadnak. Gondolom neki meg abból lett elege, hogy te sose kezdeményezed a kommunikációt - hozzáteszem teljesen jogosan és jól tette, hogy nem ír többet. Ideje lenne felnőnöd.
2023. febr. 13. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!