Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy tetszem neki? Általában csak a munkáról beszélünk, de amikor beszélgetünk a szemkontaktus nagyon intenzív és hosszan tart.Odaadtam neki egy könyvet és úgy vette el, hogy megfogta a kezem és egy jó ideig úgy maradtunk mozdulatlanul.
Tetszel, de ez kevés, ettől többet kellene tennie, mint néz, vagy mozdulatlanul áll mint egy szobor.
Beszélgess vele többet és ne csak a munkáról, hátha észre veszi magát, bátorságot nyer.
Szerintem dobd fel a labdát, flörtölj!
Lehet, hogy veled együtt ő sem mer túllépni egy bizonyos határt,mert nem szeretne kellemetlen helyzetbe keveredni. Például mert foglalt, vagy mert munkahelyi viszony lenne, akár mert nem biztos magában és nem kíván beégni, stb.
Igazából ha teszel egy viccbe csomagolt, finom utalást, ő meg pozitívan reagál, az már jó jel. Pl. :, Egész nap nem láttalak, kezdtél hiányozni az életemből",vagy valami hasonló...
Kedves Kérdező!
Ezek a szituációk, amiket leírtál, önmagukban még nem annyira bírnak nagy jelentőséggel. Szóval, tényleg kéne lépned valami konkrétabbat, egy finom célzás formájában. Vagy akár meg is invitálhatod egy közös kávéra odabent, az egy jó kezdet lehet.
Egyébként volt már olyan, hogy felbukkant olyan helyen, ahol te is sűrűn tartózkodsz?
Velem pont ma történt ilyesmi, és bár elég visszafogottan viselkedtünk mindketten, valami azt súgta, nem véletlenül voltunk egy időben, egy helyen, kicsit miattam is így alakította... Ráadásul pont az én látókörömben surrant be... 😅
Kedves 7-es!
Köszönöm a válaszod! Sajnos nincs konyhánk a munkahelyen, így nincs lehetőségünk bent kávézni.
Nem történt olyan, mert 1 héten 1 napra jön át. Ő a mellettünk lévő épületben dolgozik. Viszont drukkolok nektek! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!