Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki 2 napig nem ír,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 2 napig nem ír, pedig általában minden nap beszélünk, akkor lehet nem érdeklem annyira? Más is érezné magát szarul amiatt, hogy nem ír rá valaki, akitől üzenetet vár?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 11:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"Arra vágyom, hogy valaki akarjon annyira, legyek annyira fontos számára, hogy azt kifejezze bármilyen módon.

Nem azt érzem, hogy nem kíváncsi rám, mert a két személyes találkozás is nagyon jó volt, ő kezdeményezte."

Az a hülye pasas kezdeményezett már eleget, te meg azt akarod, hogy készenléti állapotban legyen, holott csak randiztok.

Ideje lenne felfogni, hogy nem jártok, nem szerelmes (még-ha egyáltalán lesz!) beléd, így nem fogja a te összes álmod teljesíteni.

Egyébként pedig még akkor sem köteles, van saját élete és nem fog a világ megszűnni, mert te színre léptél.

Akármilyen gond adódhatott, de te csak magaddal vagy elfoglalva. Őszintén remélem különben, hogy rajott az a férfi, hogy nem érsz te neki annyit, hogy neked hajbókoljon. :)

2023. febr. 13. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de egy kezdődő párkapcsolatban miért egyedül a férfinak kéne tennie a kommunikáció előmozdításáért? Párkapcsolat= 2 ember. Érdemes lenne végiggondolnod, hogy srác a kapcsolat eleje óta ezt érzi amit te az elmúlt két napban, mert az írásodból nagyon úgy tűnik, hogy a kisujjadat nem mozdítottad érte csak várod, hogy rád írjanak.
2023. febr. 13. 17:06
 13/24 A kérdező kommentje:

"a kisujjadat nem mozdítottad érte csak várod, hogy rád írjanak"

ez nem épp így van, én is szoktam kezdeményezni... Tudom, hogy kettőnk áll a kommunikáció, nem várom el, hogy minden alkalommal ő írjon vagy hajbókoljon.

A legutóbbi beszélgetés végén küldtem valamit, amire nem reagált még, ezért gondolnám, hogy most neki kellene írnia.

2023. febr. 13. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Mit küldtél, pucér képet?
2023. febr. 13. 17:21
 15/24 A kérdező kommentje:
14-es, dehogy is...! Egy videót a beszélgetés kapcsán.
2023. febr. 13. 17:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, de hát dirty minded vagyok.

Lehet a videó miatt nem ért veled egyet, megharagudhatott?

2023. febr. 13. 17:28
 17/24 A kérdező kommentje:

Én is dirty mind vagyok, de azért még nem tartunk ott, hogy ilyeneket küldjünk egymásnak. :))

Mesterséges intelligenciáról beszéltünk. Az amúgy is megosztó téma, nem hiszem, hogy programozóként megharagudott volna egy olyan videó miatt, ami az AI mellett érvel.

2023. febr. 13. 17:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Más az ő igénye, elvárása. Jelezted ezt már felé valahogyan, vagy csak velünk beszéled ki őt?

Azért, mert nem teper 1000-el feléd, még nem bizti, hogy nem vagy neki fontos. Én sem vagyok az a nagyon teperős valaki a másik irányába.

2023. febr. 13. 17:44
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem sehogyse, hogy két nap miatt miért kell aggódni.Szegény már agyoncsuklotta magát.

Ha nem ír holnap még egy sziat sem, vagy mit tudom én 4.nap után hülye kifogásokkal jön elő, akár nem fog írni, akkor elkonyvelheted, hogy már nem érdekled.

2 nap nem a világ vége. Persze lehetséges, hogy más nőkkel is írkál és randizik (szexel), de te is megteheted, nem kell neked rá várnod.

Döntsd el, hogy vársz még rá pár napot, vagy holnaptól más férfiakkal fogsz ismerkedni.

2023. febr. 13. 17:48
 20/24 A kérdező kommentje:
18-as úgy tűnik ő sem olyan típus, nincs ezzel semmi baj. Nem jeleztem, mert eddig jó volt a kommunikáció dinamikája. Hazautazott pár napra és legutóbb is amikor kimaradt 1-2 napig a beszélgetés. Valószínű olyankor a szüleire, barátaira figyel, ezért sem akartam én írni neki.
2023. febr. 13. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!