Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély, hogy egy lány visszajelöl Facebookon?
Figyelt kérdés
Egy egyházi szeretet vendégségben találkoztunk, és beszélgettünk pár percig. Megkérdeztem, hogy kihez van szerencsém, és megmondta a teljes nevét. Mennyi az esély, hogy így visszajelöl Facebookon?2023. febr. 12. 22:46
1/4 anonim válasza:
100%, ha ügyes vagy nem soká bugyiba is nyúlhatsz!
2/4 anonim válasza:
A vallási vonatkozás miatt elég valószínűnek tartom.
3/4 anonim válasza:
Ha ismerek valakit és a jövőben is tervezek vele kapcsolatot tartani (pl iskolatárs, ha még nem ballagtam el) akkor visszajelölöm, egyébként nem.
4/4 anonim válasza:
Ha van közös ismerős, vagy kép alapján felismernélek, hogy veled beszélgettem, akkor én ezek alapján visszajelölnélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!