Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély még rá, hogy beszéljen velem?
Figyelt kérdés
Első találkozásunk, munkahelyen volt. Jött velem szembe és kb 8-10 másodpercig folyamatason szemeztünk amíg le nem nézett és vissza. Mintha kicsit zavarba jött volna. Aztán néha néha találkoztunk előzékenyen volt és kedves. Aztán köszönhető nekem félre mentek a dolgok. Egyrészt félénk voltam vele. Ő az irodán dolgozik én meg csak egy technikus egy multicégnél. Végül lekoptatott 1x. Aztán sikerült tudtára adnom h nem baj h megtette, ettől még ő érdekel. Rá 1 hétre begöndörítette a haját. 6 év alatt soha nem tette. De valamiért hülye voltam leszámoltam. És vége, írtam neki, de megint lekoptatott. Olyan se veled se nélküled. Érzékeny. De én is az vagyok. Most írtam neki hátha megváltozott valami benne de se kép se hang. Tudom. Nem érdeklem. Mert ha igazán valaki velem szeretett volna lenni ezen tovább lendulne szerintem és fussunk neki mégegyszer.#szerelem #Érdeklem?
2023. jan. 1. 01:01
1/7 anonim válasza:
Se veled se nélküled? Ez inkább csak se veled bro
2/7 anonim válasza:
Nincs minek neki futnotok, kénytelen vagy tudomásul venni, hogy nem érdekled, csak te képzelsz bele többet, felejtsd el.
3/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért keresett folyton a szemével? Miért volt előzékeny a megszólításokban? Miért röhögött kb a szar vicceimen? 😀 nem értem.
2023. jan. 1. 01:56
4/7 anonim válasza:
Mert tudja h bejon neked, ezert figyelgeti.
Hagyd mar beken, es keresd mast.
5/7 anonim válasza:
Amit leírtál a kérdés alatt, abban semmi kölcsönös nincs.
6/7 anonim válasza:
Nem kellesz neki, csak kedves volt és félreértetted. HAGYD!!!...
7/7 anonim válasza:
Azért keresett folyton a szemével, mert nem akart veled össze futni.
Előzékeny volt, hogy hamar le tudjon rázni.
Azért nevetett a szar vicceiden, mert zavarban volt amiatt, hogy nem akar veled beszélni, csak hamar le akarta zárni a beszélgetést. Sherlock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!