Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Nagyoon tetsziiik a lány, nem ísmerjuk egy mast, annyi a kozos pont h egy suliba jarunk most ugye a karanten miatt nincs ra semmi esely h eloben beszeljek vele. Szóval szeretnék ráírni instan, de nemtudom hogyan kezdjek?
Az első és legfőbb.. nyugi
A másik, nem feltétlen kell egy húú nagyon odanyomó szöveg, elég egy laza kis odaszólás
Én általában úgy szoktam kezdeni (bár sablonnak tekintheted), hogy "szia, hogy vagy?" - bár elhiszem, nehéz ha még nem beszéltél illetve nem is írtál vele..
Először tényleg kedvesen kell írni, ha nem jót írsz, már nincs sok esélyed. Mint az első hozzászóló, én is úgy gondolom, hogy elég egy szia. De ne kérdezz rá egyből hogy, ,, Hogy vagy" mert az sem lehet, hogy biztosan tudja ki vagy. (Jártam már így)
Csak hozzátenném, hogy én is lány vagyok, és nagyon utáljuk a nyomulást. (kivételek)
Kérdezz rá őszintén,hogy szeretne e veled beszélgetni!
Aztán sok minden kiderül a válaszából. :)
1. na meg 2. vagyok:
Na igen, bár ha válaszol, nagy esély, hogy igen akar
Viszont azután pl van karanténos suli, távoktatás.. esetleg téma kezdésnek nem is rossz
Hogy viseli így stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!