Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a kèrdèsem,hogy van egy lány aki nem is sejti,hogy szeretem règ óta nem találkoztam vele ès nem tudom hogy kèrdezzem meg hogy lessz-e a barátnőm?
Figyelt kérdés
Gyorsan kène.2020. jún. 3. 22:57
1/5 anonim válasza:
1:Jóképű vagy? Ha igen akkor szedd össze valahogy, nem lesz nehéz.
2: nem úgy írják hogy lessz hanem lesz. Bakker tanuld már meg!!!
3:Ha csúnya vagy nem sok esélyed van,sajnallak
2/5 anonim válasza:
A helyesírásod alapján nem vagy egy észkombány, ebből a szempontból nem hiszem hogy előnyöd lenne. A kérdésre a válaszom: hívd el valahova, mindenképp élőben kérdezd meg! Úgy kezdd, hogy teccel te csaj, vagy ijesmi és akk oszt monhatod h lesszel a barinőm te állat
4/5 anonim válasza:
Hát figyelj én lány vagyok és biztos aranyos lenne tőled ha oda mennél hozzá ha legközelebb látod és ha eddig talán csak köszöntél neki akkor tovább beszélgess vele vagy nem tudom valami ilyesmi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítsèget a sok nyelvtan tanárnak a helyesírassommal kapcsolatban!
De elèg fáradt voltam amikor ezt írtam+a telefonos gyors írás,hogy függ össze azzal,hogy milyen okos vagyok.(nem kioktatást kèrtem, tanácsot).Viszont nagyon köszönöm annak aki normális választ tudott írni.
2020. jún. 4. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!