Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam, hogy kedvelem. Ő is, hogy ugyanígy érez.. Most semmi sincs. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Találkoztunk 1x akkor még csak barátként, de nagyon kellemetlen volt mert mindketten szégyenlősek vagyunk. A találkozás után volt a vallomás...2020. máj. 31. 22:25
1/4 anonim válasza:
Szoktatok írni valahol? Ha igen, keresd többször, beszélgess vele
Kezdj szépen elindulni a következő szint felé
2/4 anonim válasza:
Pl majd hívd el valahova
A lényeg pont lemaradt
3/4 anonim válasza:
Ne félj a kezdeményezéstől, főleg, hogy tudod, hogy ő is kedvel téged, keresd nyugodtan elsőként, hívd el akár valahova sétálni/kávezni/kiülni/stb.
Aztán majd kialakul a dolog, csak ne hagyd annyiban, sok sikert!
4/4 anonim válasza:
fiúként mondhatom, nyugodtan kezdeményezd
asszem én is úgy szartam el, hogy csak vártam, h a lány kezdeményezzen. Tényleg boldog lettem volna, ha ő tovább próbálkozott volna, már majdem összeszedtem magam, amikor (egy év szemezgetés után) mintha "átszállt" volna egy másik srácra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!