Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerjuk egymast regota, es bevallotta h szeret, de eleg tavol lakunk egymastol. Mit tegyek? . En 16/L ő 18/F
Sziasztok!
Nos...
Van egy fiu akit meg majusban ismertem meg. Nekem elsore nagyon megtetszett. Mar rogton 2 puszival koszontottuk egymast. O magahoz huzott. Utanna nem is nagyon beszelgettunk. Csak szemeztunk. (En ismertem hamarabb az o rokonait, alltaluk talalkoztunk)
Egyebkent kesobb bevallotta h en is megtetszettem neki rogton...
Aztan utanna osszefutottunk tok veletlenul nyar elejen. En nem is gondoltam h ujra lathatom, de megis. Es itt kezdett el bennem valmi jobban fellangolni.
Csak sajnos jott a nyar. Nem kerte el a szamom, es igy nem beszelgettunk.
Aztan nyar vegen vettem a batorsagot es elkertem a szamat. Es orakig beszelgettunk. Igazan orult annak h megkerestem. Es tenyleg boldogok voltunk. Aztan talalkoztunk. Meses volt minden. Sokat beszelgettunk.
Igen am, de aztan kiderult h mar kb 3 hete van baratnoje. ( egesz nyaron ram vart, es ha 3 hettel hamarabb irok ra akkor...)
Nagyon kiakadtam h igy szeditett h kozben volt csaja. De vegul megbeszeltuk ezg is. Es minden nap hivott.
Aztan most mar 2 honapja h szakitottak a lannyal.
Es igazabol itt a kerdes resze az, h mit csinaljak? Hogyan tudnam ravenni tavkapcsolatra. O odzkodik tole egy kicsit. De azt mondja fontos vagyok neki es szeret.
Jovore koltozik kozelebb hozzam, de meg igy is 1,5 orara lesz tolem, kocsival. Azt mondta h akkor majd legalabb heti 2x feljon hozzam, de addig mi lesz?
Koszonom valaszaitokat elore is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!