Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm faterja csak úgy elvette a telefonját és minden eszközét, egy apró hülyeség miatt. Mivel messze lakunk egymástól, lassan 1 hete nem beszélünk, és nagyon rossz?
Hű, de okos vagy, és bazi agresszív.
Bocs, nem néztem a kategóriát, azt hittem, két lány.
A válaszomon nem változtat mindez, ha pár nap kioltja a tüzet, akkor miről beszélünk?
A baráti kapcsolat nem kapcsolat?
Az agresszivitás az errefelé, hogy nem válaszolunk a kérdésre, csak a többi kommentelőt pakoljuk a helyére. Mert az nagyon fontos.
Félreértesz, csak bosszant. Lassan nem lehet ezt az oldalt használni. Azt elismerem, hogy túlreagáltam, ne haragudj. Igazából egy másik kérdés alatti beszólás miatt feszültem be, és már helyből csattantam.
Na de hogy a kérdező életét is megoldjuk, van egy kérdésem.
Mióta jártok, kérdező? És mi miatt vették el a telóját?
Semmi gond, tudom hogy sok az idióta, néha már én is kész vagyok tőlük. Én nem beszólni akartam, bocsi ha úgy tűnt.
Szerintem már a kérdező elmenekült a vitánkat olvasva :D
Így lenyugodva nem tűnik úgy. Peace ;)
Kérdező, gyere vissza, segítünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!