Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó felé v rossz felé haladhat vajon?!
Sziasztok , 1kis tanácsra v ötletek lennék kiváncsi
A történet : nem rég volt az egyik barátom születésnapja , és elmentem ugye , az este folyamán találkoztam 1 lánnyal ( en 22vagyok , ő 17 )
A lényeg annyi hogy , elkezdtem vele beszélgetni , megismertem valamennyire , és utána megcsókolt , én vissza csókoltam , utána felvetettem neki azt h nincs-e kedve eljönni velem sétálni mert 1 kicsit rosszul voltam a tömeg miatt , igent mondott , ahogy elindultunk megfogta a kezem , hozzám bújt stb , és út közben vhogy feljött 1 téma , ígyszolt: hogy ő szokott füvezni
Na most másnap elkezdtünk beszélni neten , és mégis mondta h tegnapi 1ik legjobb emléke én vagyok
Na most a gondom az hogy ha mégis arra kerülne a sor hogy összejövök vele , sztetek hogyan tudnám kihúzni ebből a helyzetből , és vajon biztos abba hagyná
Csak tisztázás képpen : én torelálom a füvet , de a csaj irtózatos bejön , és úgyérzem hogy hosszútávra is eltudnám képzelni , csak hát ez ugye piszkálja a csőröm
nekem se tetszik, biztos nem jonnek ossze drogos csajjal
kerd meg, a sajat erdekeben hogy hagyja abba
Szerintem meg kell neki mondani hogy téged zavarna az ha egy olyasvalakivel lennél együtt aki füvezik és pont. Majd ő eldönti hogy reagál rá, idővel úgy is megfúrja ez a kapcsolatot a részedről.
Vagy te is eltolsz néhanapján vele egyet az ablakban aztán mindenki boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!