Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha váratlanul egyik fiú ismerősöm bevallotta, hogy fülig szerelmes belém?
Nekem egy hete vallotta be egy srác hogy tetszem neki, de nekem nem fekszik ez a dolog hogy 'akkor most bevallom és aztán együtt és dejo' mert valaki nem lesz beled szerelmes azért mert te szerelmet vallasz neki. Ismerkedni kell azzal az emberrel.
Amúgy meg ha nem jön be offold, szánalombol ne legyél vele és ne játssz vele, ha bejön akkor adj neki esélyt.
17/L
Nem is tudom. Szavazást nem akarsz kirakni? Miért nem tudod te magad eldönteni? No offense meg semmi, de komolyan, most mi válasszunk helyetted? Szereted? Ismerkedj. Nem szereted? Ne ismerkedj. Szerinted lehetne belőle valami? Adj egy esélyt. Szerinted kilátástalan az egész? Utasítsd el.
17f jöhet a roast
Mennyire ismered? Ha nem nagyon, akkor próbálj még ismerkedni vele..
Mást nem nagyon tudsz, vagy felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!