Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a gyülölet a férfiak felé,ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Pár hónapja olvasgatom ezt a kategóriát,de hihetetlen amit itt sok nő leművel a válaszaival.
Való életben miért vannak csoró párok,akik a hó végén a számlát is alig tudják kifizetni,itt meg senki nem akar ilyen férfiről hallani?
2023. febr. 6. 18:06
61/68 anonim válasza:
54: 16-17 évesen én is szexinek találtam az akkori 20-25 körüli nőket, de már az akkori 30-asok is öregnek tűntek, a 40-esekre pedig már nem is tudtam "úgy" tekinteni. Pedig aztán tényleg nem lehetett azzal vádolni, hogy nagyon népszerű voltam a csajok körében és kedvemre válogathattam.:) De a 40 évesek akkor is öregnek tűntek és valószínűleg traumaként éltem volna meg, ha szexelni kellett volna velük.
62/68 Darius- válasza:
Nem kell jelentoséget tulajdonitani olyan tagoknak, akik ilyenek . Peldaul itt az 5, 29. Legyen az férfi vagy no, én most mindkét nemre vonatkozoan irok.
Valoszinuleg csalodtak az ellenkezo nemben, verték oket, elhagytak, nem kellettek senkinek, szimplan éretlen stb. és igy emiatt vissza akar vagni az altalanositas hibajaba esve.
Nem mindenkire érvényes ez, nem is kell komolyan venni oket, mert ezek szerencsétlen aldozatok.
Soha nem kerestem tarsat neten, ezen lehet vitatkozni, de én nem tamogatom.
63/68 anonim válasza:
Talán mert az oldalon a női troll válaszok nagyobb részét incenPistikék írják.
64/68 anonim válasza:
Mert normális nő, nem megy bele ilyen párkapcsolatba...
66/68 anonim válasza:
Az azért ugye megvan, hogy a felháborító/vállalhatatlan női kommentek jórészt unatkozó kisfiúktól származnak? :D
67/68 anonim válasza:
66: A trollok nagy része valóban hímnemű, viszont a korukból fakadóan inkább fiúk, mint férfiak. De ettől eltekintve vannak bőven megkeseredett, "régebb óta fiatal" nők is, akik vállalhatatlan hangnemben nyilatkoznak úgy összességében a férfiakról. Egyik részükről azért, mert szerintük még arra sem méltók, hogy rájuk nézzenek, a másik részükről pedig éppen azért, mert helyettük más nők érdeklik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!