Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a gyűlölet és elutasítás a szülőkkel élő férfiakkal szemben a nők részéről?
Figyelt kérdés
Itt most nem a mamahotelre gondolok, hanem arra, aki válás után került lehetetlen helyzetbe, máshová nem tudott menni. Vagy olyanra, aki spórol,míg társa lesz, vagy olyanra, aki esetleg becsületből ápolja a beteg szülőt.
Ja és persze csak férfiak felé van ez, ha nő él még otthon, az természetes.
2022. jún. 29. 11:02
1/16 anonim válasza:
Azokkal semmi baj sincs, nem értem honnan veszed ezt. (Biztos egy-két idióta ezt hangoztatja, az alapján meg hülyeség általánosítani)
2/16 anonim válasza:
Hol élsz? Egy férfi úgy természetes ha ápolja a szüleit, és velük el 30 pluszosan is! Amíg nem talál barátnőt.
3/16 anonim válasza:
A nők anyagiassága az oka
Aki így él az nem elég vagyonos hogy ő (mint nő) is jól járjon.
Ezért eleve lenézik és megvetik az ilyen férfit
4/16 anonim válasza:
#3 Köszönjük, Pista, a Nők Szakértője.
5/16 anonim válasza:
Mindig csak a probléma okait látjátok problémának. A gyökérok az, hogy ma az átlag nőnek túl sok választási lehetősége van, mert kinyílt a világ. Ezért nem fog egy problémással összejönni, ha mellette udvarol neki 5 másik, aki több mindent meg tud nekik adni. 32f
6/16 anonim válasza:
"Köszönjük, Pista, a Nők Szakértője."
Szívesen! Hívj csak Kispistinek!
7/16 A kérdező kommentje:
Ilyen alapon akkor a válás után, esetleg gyerekkel a mamához visszaköltözött nők sem érnek semmit,igaz ?
Mert ilyen is van bőven, és nyilván megsértődnek ha emitt neccesnek tartják őket..
2022. jún. 29. 11:21
8/16 anonim válasza:
Mert a nővel kene egyuttelni meg egy kozossegben lenni. Nem anyuka a feleség.
9/16 anonim válasza:
Ápolja a szülőjét, tehát ha összejövünk, akkor jön velünk a szülő? Otthon van, mert spórol? 10 ezer forintja sincs, vagy tudná fizetni a rezsi felét, ha összeköltözünk? Otthon lakik, mert lelkileg nem bírja az egyedüllétet? Akkor kapcsolatban folyton rajtam fog lógni, én leszek mindenkije egy személyben?
10/16 anonim válasza:
Mert egy férfit akarok az életembe, nem kapásból egy komplett pereputtyot, akiket már az első látogatásnál meg kell ismernem. Nem vagyok már tini, nincs kedvem csöndben dugni sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!