Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a gyülölet a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a gyülölet a férfiak felé,ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Pár hónapja olvasgatom ezt a kategóriát,de hihetetlen amit itt sok nő leművel a válaszaival.

Való életben miért vannak csoró párok,akik a hó végén a számlát is alig tudják kifizetni,itt meg senki nem akar ilyen férfiről hallani?

2023. febr. 6. 18:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
28%
29: Többségében? Itt a válaszolók minimum 70%-a nő, amit az értékelések tökéletesen bizonyítanak. Miről beszélsz?
2023. febr. 6. 18:56
 32/68 anonim ***** válasza:
48%

33.

Viszont akkor a bűnöző gyerekei mondhatják azt, hogy te megölted az apjukat, akkor ők meg téged. A te esetleg még élő távolabbi rokonaid a te gyilkosod ölhetik meg 'jogosan' és így tovább folytatható, amíg egyetlen ember nem marad a végére.

A bíróság egy demokratikus tárgyalás után kivégeztethetné, ha lenne ilyen büntetési forma. Szerintem is kellene, hogy legyen, a jog hibája, hogy nincs. De az, hogy odamész kinyírni, csak lealacsonyít az ő szintjére. És csak a filmekben menő az, ha valaki denevérnek öltözve rohangál bűnözők után.

2023. febr. 6. 18:59
 33/68 anonim ***** válasza:
78%

"Viszont akkor a bűnöző gyerekei mondhatják azt, hogy te megölted az apjukat, akkor ők meg téged."

Hát nem tudom, ha nekem lenne gyilkos rokonom, aki random embereket öl, nem siratnám, ha meghalna, és meg se akarnám bosszulni.

2023. febr. 6. 19:04
 34/68 anonim ***** válasza:
83%

Te vagy az undorító az állandó “finomságos” hányinger kérdéseiddel és kommentjeiddel, amiben folyamatosan azt próbálod bizonygatni mennyire rendben van, ha 40+ éves felnőtt férfi lánya korabeli kislányokat hajkurászik 🤮🤦🏻‍♀️

Nyugodtan tartsd meg a beteg fantáziádat magadnak, értelmes embernek már csak a téma hallatán is kinyílik a bicska a zsebében, mikor a hozzád hasonló nem normális egyedek azt részletezgetik milyen “bsznivaló” egy 15-16-17 éves lány. Beteg.

2023. febr. 6. 19:07
 35/68 anonim ***** válasza:
40%

38.

Ez szép, de nagyon nem bizonyítható, hogy valóban így lenne. Mihez viszonyítunk? Egyikőnk sem ismer gyilkost.

2023. febr. 6. 19:08
 36/68 anonim ***** válasza:
10%

39. NAGYON SOK, érett, felnőtt, házas, diplomás, sikeres férfi találja szexuálisan vonzónak a fiatal lányokat.

Apukád, fiú testvéred, fiad, pasid!!!, a gyermeked életét megmentő 60 éves sebész főorvos, és a kamasz lányod tanárai is.

2023. febr. 6. 19:11
 37/68 anonim ***** válasza:
87%
Kevesebbért is zártam ki embereket az életemből, nem kell gyilkosnak lenniük, hogy a természetes haláluk megváltás legyen.
2023. febr. 6. 19:11
 38/68 anonim ***** válasza:
91%
41-es, ezt csak te hiszed. Mert tudod, hogy beteges. Kognitív disszonancia a neve, magadat próbálod meggyőzni.
2023. febr. 6. 19:12
 39/68 anonim ***** válasza:
83%

42.

De ettől még nem dönthetsz személyesen te, hogy ki haljon meg és ki ne. Ezt egy független és törvényes szervnek kell eldöntenie, rendes tárgyalással, amit éppen ezért tartanak.

"a természetes haláluk"

Ez már megint más dolog, ha valaki természetes módon hal meg.

2023. febr. 6. 19:12
 40/68 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nem nagyon. Apám halálát évekig vártam. Ha valaki kinyírta volna 20 évvel ezelőtt, nem kellett volna rettegnem, hogy újra megjelenik.

Nem mondom azt, hogy személyesen dönthetek. Azt mondom, hogy nekem nem számít gyilkosnak, aki megöl egy gyilkost. Csak ennyi.

2023. febr. 6. 19:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!