Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a gyülölet a férfiak felé,ezen az oldalon?
Pár hónapja olvasgatom ezt a kategóriát,de hihetetlen amit itt sok nő leművel a válaszaival.
Való életben miért vannak csoró párok,akik a hó végén a számlát is alig tudják kifizetni,itt meg senki nem akar ilyen férfiről hallani?
47.
Eltereled a dolgot, NEM az önvédelemről volt szó eddig sem, hanem mondjuk X-et megvádolják gyilkossággal és Y odamegy kinyírni ennyi alapján, mert ő a "környék hőse, az igazság bajnoka". Ilyen esetben nem több, mint egy sima gyilkos, aki ürügyet talált a szenvedélyének kiélésére.
" Itt a válaszolók minimum 70%-a nő,"
Na ja. Látjátok! Ezért nehéz normális pasival ismerkedni, hihetetlen nőtöbblet van.
50.
ÉN, 15-16 éves a fél életemet adtam volna, egy MILF-ért. 17 évesen, életem első nője ugyan nem MILF volt, de 26 éves, és a tanárnőm. És semmi traumám nem lett.
50: Az, hogy egy bármilyen korú, szexuálisan aktív férfi kívánatosnak, szexinek tart egy 16-17 éves lányt, teljesen természetes és semmi beteges nincs benne. Az beteges, ha egy bizonyos korkülönbség felett is bepróbálkozik náluk. Óriási különbség!
Az viszont ahogy ítélkezel és beszélsz bizonyos férfiakról, bőven kimeríti a gyűlölködés fogalmát. Akkor is, ha alapvetően egyetértek veled abban, hogy nem egészséges egy nagyon fiatal lány és egy érett, középkorú férfi kapcsolata.
57.
Ilyen alapon a felhasználóknak nagyrésze bannolható volna, az oldal üzemeltetői nem fogják magukat lábon lőni, érthető módon.
58. Az állatos rovatból, a HIVATALOS, VALÓS, SZAKMAI válaszokért is bannolják az állatorvosokat.
Pár éve, Karácsony táján egy mentőst bannoltak, mert leírta a fagyálló mérgezett eb elsősegélyét. A kutya megdöglött, mert a gazda meg a sok jelentgető nem hitt neki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!