Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkben is vannak olyanok, akiknek ostobaságnak tartják az emberi jogokat és ezt nem csak a férfiakkal szemben alkalmaznák?
Tehát nem a férfigyűlölő, ultrafeminizmusuk miatt kasztrálnák például az összes férfit, nem az ellenkező nem ellen irányul ezen nézetük, nagyjából egyformán gyűlölik és selejt élősködőnek tartják az emberiséget, akik nélkül jobb, élhetőbb lenne a bolygó, ha mondjuk a 90%-ukat valaki kiirtaná?
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyire nemspecifikus, hogy valaki így vélekedik a világról.
Nem akarok kiirtani senkit, aki már megszületett, de az biztos, hogy pontot tennék ennek az esztelen szülesztésnek a végére. Unalmas, hogy azok szarnak ki 6 kölyköt, akikbe kár a levegő is és csak szar hellyé teszik a világot a neveletlen csűrhéjükkel.
Mindenki azt csinál, amit akar, de a gyerekeivel ne szennyezze a társadalmat, ha nem tud beléjük illemet és értéket nevelni.
1#: Hú, ez ütös volt, de férfiként tetszik a véleményed.
Hasonlóan gondolkodok, de kicsit visszafogottabban:).
Hasonlóan gondolkodom, mint az egyes válaszadó. Nem vagyok népírtás párti, de szerintem is kéne valamilyen tudatos születésszám csökkentés.
Az ember egy alapvetően kártékony fáj, aminek jóformán nincs természetes ellenfele. Emellett, valóban rengeteg gyerek születik olyan körülmények közé, amik determinálják, hogy még társadalmi szempontból is felesleges, vagy egyenesen kártékony lesz.
A meglévő egyedeket már nincs jogunk bántani, de megakadályozni lehetne és kellene a szaporodásukat.
Szerintem minden nagykorú állampolgárnak ingyenesen elérhetővé kéne tenni a pete és ondó vezetékek elzárását. (A konkrét neve most pont nem jut eszembe.)
A terhesség elleni védekezés minden formájának népszerűsítése is fontos feladat, itthon és szegényebb országokban is.
Fölösleges embereket megölni, úgyis meghalnak maguktól. A lényeg a születések számának csökkenése.
Olyan szép itt az egyetértés hogy mindjárt sírok örömömben
Legalább ebben az egyben egyet tudunk érteni, respect!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!