Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs elég önbizalmad és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs elég önbizalmad és nem nézel ki jól, akkor érdemes lemondani arról hogy valaha lesz párkapcsolatod?

Figyelt kérdés

Élőben ugye nem megy az ismerkedés, mert random embereket megszólítani az utcán/boltban idióta módszer. Szociális fóbia és erősen introvertált életmód miatt sehova nem járok. Az online társkereséssel meg ugye az a probléma, hogy jól kell kinézni. Hát ez a tulajdonság nekem nincs meg.

Igen, ilyen hozzáállással járjak pszichológushoz, tudom, de attól nem leszek kevésbé magányos.

2023. febr. 4. 07:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Szocializáciora nem a pszichologus fog megtanitani
2023. febr. 4. 07:50
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Lehet kapcsolatod de olyannal aki legalább külsőre a te szinted. Ha te nem nézel ki jól ahhoz mérten keress fiút vagy lányt , mert nem írtad mi vagy.
2023. febr. 4. 07:52
 3/17 A kérdező kommentje:

"Legalább külsőre a te szinted"

Igen, ez logikus, csak sajnos az én szintem jobbra vágyik tőlem.

2023. febr. 4. 08:00
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

(“Igen, ez logikus, csak sajnos az én szintem jobbra vágyik tőlem”)

Ezt nem hiszem el! Tegyük fel van egy férfi 30 éves , 170 cm és 110 kg, simán találna olyan nőt aki a szintje. Pl 30 éves 160/95 kg nőt.

Csak ugye a fenti srác ☝️ hiába túlsúlyos - neki nem kell szintén túlsúlyos nő.

2023. febr. 4. 08:04
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem értem a példát.

Ha én 3/10 vagyok, akkor egy hozzám hasonló nő a büdös életben nem engem akarna, hanem a 8/10-est, így esélyem sincs.

2023. febr. 4. 08:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pszichológus segít leküzdeni a szociális fobiat, akkor hogy ne tudnád már leküzdeni a magányt? :D
2023. febr. 4. 08:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalom fejleszthető, tőled függ mit kezdesz a helyzettel.

Hogyha nem akarsz csinálni semmit, akkor marad a beletörődés.

Amennyiben hajlandó vagy tenni a változásért, idővel lesznek kapcsolataid, barátaid és lesz esélyed párkapcsolatra. Hogyan? Járj emberek közé, keress olyan programokat, ahol van lehetőséged új embereket megismerni, beszélgetni. Keresd fel régi ismerőseid, üljetek be egy beszélgetésre, fejleszt a kommunikáció készséged, tudásod és javulni fog az önbizalmad.

2023. febr. 4. 08:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Két éve a házból nem tudtam kilépni most már dolgozom és végig tudok menni az utcán anélkül hogy rosszul lennék. Igen, ez haladás, de továbbra is magányos vagyok, a szociális életem cseppet sem változott.
2023. febr. 4. 08:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Először talán akkor nem kapcsolatot kéne akarni. Tedd magad rendbe előbb. Komoly problémáid vannak (ez már nem introvertáltság), senkitől nem elvárható, hogy ezeket tolerálja.
2023. febr. 4. 08:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy parkapcsolat tul nagy falat neked meg. A kiegyensulyozott parok is elnek at hullamvolgyeket, egy parkapcsolat sok munkaval, alkalmazkodassal jar, nem csak oleles meg kielegules van benne. Meg ha el is jatszod ideig oraig hogy oke vagy, nem tudod orokke es ki fog dobni vagy veszekedni es maris instabil leszel. Azt ajanlom baratokkal, szakmai kapcsolatepitessel kezd es sportolj, hobizz.
2023. febr. 4. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!