Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkereső oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkereső oldalon érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

54 éves nő vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék, de ahova eddig regisztráltam, mindig csak nős férfiak írtak és kérés nélkül intim képeket küldtek. Hiába írtam le az adatlapomon, hogy kit/mit keresek és szeretnék, senki nem olvasta.

Amit még sajnos tapasztaltam: ha randira került sor és minden szépnek és jónak látszott, az illető pl. azt mondta, hogy engem keresett, velem szeretne lenni, hamarosan kiderült, hogy párhuzamosan több nőnek udvarol.

Olyan is volt, hogy már volt kapcsolata és a barátnője, akiről nem tudtam, megkeresett.

Valahol léteznek normális férfiak?

Gyakran azt a választ kapom, hogy: igen, léteznek, de ők már házasak.

Ezt nem tudom elhinni, mert a házas férfiak mutogatják nekem a képeket a farkukról... Néha az a benyomásom, hogy szinte az összes házas férfi ott lóg munkaidőben a neten kalandokat keresve.

Ha valakinek van jó tapasztalata valamelyik társkereső oldalon, kérem ne tartsa magában, írja le, melyik az. Köszönöm!

2022. júl. 3. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Probald a fizetos tarskeresoket, elittars es hasonlok.
2022. júl. 3. 01:13
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Itt
2022. júl. 3. 01:27
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Elittárs talán. Tinderhez nagyon túlkoros vagy.
2022. júl. 3. 01:51
 4/7 anonim ***** válasza:
20%

A legjobb helyen jársz. Itt nagyon jól az esélyeid. Sok az inteligens úr. Azt nem mondod hogy mind fedhetetlen, és azt sem hogy nincs köztük, akik a már általad leírt módon viselkednének, de szerintem akad számodra is elfogadható. (:

29/F

2022. júl. 3. 02:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tlnder, Badú felejtős.Randivonal. De mindenhol ott vannak a házasságukat megunt kikacsingatók, indázók. Hidd el, nőkben is.Csak ők nincsenek fenn fotóval, és a sármos, vagyonos pasikra írogatnak.
2022. júl. 3. 05:16
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem elsősorban élőben érdemes ismerkedni, a társkeresők egy huspiac, nagyon személytelen és több ember számára csak szexpartner kereső, avagy szórakozni jár. Hasonló érdeklődési programon sokkal nagyobb eséllyel találsz olyan személyt, akivel passzoltok!

Társkeresőn is vannak komoly kapcsolatot kereső férfiak, csak nehéz megtalálni. Legyen neked ez egy szűrő, ha valaki házas, farkát küldi, akkor töröld és keress tovább. Megfelelő szűréssel találhatsz ilyen férfit, viszont addig rengeteg sikertelen randi lesz.

2022. júl. 3. 06:12
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Bármelyiken, csak el kellene olvasnod azoknak az üzenetét is, akik nem néznek ki teljesen tökéletesen, nem pózolnak luxusautóval vagy egzotikus helyeken.
2022. júl. 3. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!