Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlag nő már akkor se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag nő már akkor se kezdene egy incelel ha csak így menekülhetne meg?

Figyelt kérdés
Tehát kialakulna egy olyan helyzet,hogy vagy kezd az incelel vagy megölik...
2023. febr. 3. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Ezt nem tudom, mégis hogy alakulhatna ki. Nem pont attól lesz incel valaki, hogy ZS kategóriás és maga szerint sem tudja megvédeni?
2023. febr. 3. 13:56
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Én biztosan merem állítani, hogy ha a halál és egy olyan férfi között kellene választanom, akit egyáltalán nem kedvelek, akkor a halált választanám.
2023. febr. 3. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

Jaaaaaa, tehát, neked vannak kulsovel szemben tamasztott elvárasaid? De a nonek ne legyenek???

2023. febr. 3. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
Annyira beteg, hogy ilyenekről fantáziáltok. Ebből látszik, hogy kurvára nem egy nő szeretetére vágytok, hanem kiszolgáltatott, megfélemlített szerecsétleneket akartok megerőszakolnim. Hányok.
2023. febr. 3. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Így van, na ezt dolgozd fel, hogy még akkor sem kellenél, ha az életem múlik rajta!
2023. febr. 3. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:
86%
Én átlag alatti vagyok, és akkor sem kellene egy ilyen majom, ha a másik választásom a halál lenne.
2023. febr. 3. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!