Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves átlag férfinek miért csak dagadt nő jut?
Figyelt kérdés
A neten csak a túlsúlyos és ráadásul gyerekeket egyedül nevelő nőknek vagyok szimpatikus. Próbálkoztam 17,23,31 éves nőknél akik szépek voltak azok mind elutasítottak.2023. jan. 14. 15:10
1/26 anonim válasza:
Definiáld az átlag férfi fogalmát.
Azonban ha 42 évesen 17 éves lánynál próbálkozol akkor számolj egy apával aki beveri a képed.
2/26 A kérdező kommentje:
Akkor még fiatalabb voltam. Azt hiszem 36.
2023. jan. 14. 15:13
3/26 anonim válasza:
40 felett sajnos a dagadt az átlagos. Nőben is, férfiban is.
A frontfogaid okésak?
4/26 anonim válasza:
36 évesen is nagyon öreg vagy egy 17 éveshez képest. Bőven redflag. Azt hiszed neked jár egy jó nő? Miért nem tudtál korodbelieknek megfelelni?
5/26 A kérdező kommentje:
3 fogam hiányzik összesen. Azok is menthetőek lettek volna csak féltem a furástól. Ezért kihúzattam inkább a 20 as eveimben. Az összes hiányzó oldalsó. Nem elől vannak
2023. jan. 14. 15:17
6/26 A kérdező kommentje:
4
Elhízott voltam kicsit. És komplexusos . 16 cm a farkam és fiatal felnőttként ez gátolt a csajozásban. 26 évesen kezdtem ismerkedni nőkkel.
2023. jan. 14. 15:18
7/26 anonim válasza:
Több infót megtudtunk mint kellene..
8/26 anonim válasza:
4. "Miért nem tudtál korodbelieknek megfelelni?"
Nem a kérdező pártját fogom, de értelmetlen a kérdésed. Pont hogy az idősebb nőknek sokkal nagyobb elvárásai vannak, mint a fiataloknak. Elég ha csak minden nő saját magára gondol, hogy milyen elvárásai voltak 20 és 30 évesen. Pont, hogy könnyebb megfelelni egy 20 éves, mint egy 30 éves elvárásainak.
9/26 anonim válasza:
42 évesen 35-45 éves korosztályban keresgélj. Ne légy kapuzárási pánikos. Sőt abban a korosztályban sok a gyerekét egyedül nevelő nő, így mivel nem az a célcsoportod, nehezebb dolgod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!