Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Dagadt incel típust a prostik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagadt incel típust a prostik se vállalják ?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam
2023. jan. 12. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Úgy általában ne vállaljanak inceleket, mindennek van határa.
2023. jan. 12. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Kb
2023. jan. 12. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk az még belefér, ha csak a kövér embereket nem, ha van elég bevétele, válogathat.

De aki csak a "kövér inceleket" - vagy csak az inciket - az honnan tudja, hogy az illető az? Esetleg van egy nagy fényképes incelarchívum, amit gyorsan átfut és "hohó, ott vagy!"... Nehéz ezt elképzelni még viccesen is.

2023. jan. 12. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Van olyan prosti, aki nem vállal kövér, nagyon ronda embereket, ez tény. De az incelség nem tudom hogy jön ide, szerintem 10-ből ha 1 prosti tudja egyáltalán, hogy mit jelent az incel szó.
2023. jan. 12. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Akiről meg lehet mondani, hogy incel (pl. hangoztatja, hogy a nők és a "chadek" mekkora parasztok pl.) azt meg is értem, ha elküldik.
2023. jan. 12. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
A 140 kilós kutyafejű kollégámra eddig mindig rácsukták az ajtót.
2023. jan. 12. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
A prostik sem egy homogén halmaz. Nyilván amelyik tud válogatni, annak lehetnek ilyeb kikötései. Nyilván a topmodell külsejű luxusk...a simán tud válogatni vagy külső, vagy pénz, vagy mindkettő alapján. A többség nem nagyon válogat, főleg nem azok, akiket strici futtat, amíg a pénzt kifizetik, nagyon max. akkor szoktál elküldeni az embert, ha ápolatlan (koszos, büdös).
2023. jan. 12. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

5.

Az életszerűség határán maradva: Egy prosti ezt honnan tudná/tudja? Ha régebbről ismerik egymást és "jajj ne, ez a Guszti, az incel", akkor az okés, de amúgy egy vadidegen emberről honnan kellene ezt tudnia? Van aki ténylegesen így indít egy beszélgetést, hogy "Szia, Béla vagyok, incel, utálom a csedeket, a nők rabszolgának valóak"(???)

Hasonlóan a fenti példához, ezt sem tudom elképzelni.

2023. jan. 12. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
6%
Van akirol sut hogy incel, azt egyertelmuen nem
2023. jan. 12. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

9.

"Van akirol sut hogy incel"

Na, érdekelne mik is ezek a tulajdonságok, amelyek meglétével "süt" az emberről, hogy incel.

Van egy jellemző incel külső, véleményed szerint? Mire kellene gondolni? Vagy van 1-2 főtípus, mint a csenevész alkatú, csokornyakkendős-kapafogú szódás-szemüveges, a kövér "bili mentén megnyírt" frizurás, "kívül hordja az alsógatyáját" stílusban meg a pattanásos-nagyorrú-egybeszemöldökös-torz arconvásokkal fazon?

Vagy viselkedésre "süt" le róluk a dolog? Milyen viselkedés "inceles"? Azon az egyen felül, amit fentebb írtam, hogy mondjuk nőket aláz, akár 1 félmondattal vagy ilyesmi? A gagyi "incel vs chad" rajzok alaptípusát kellene elképzelni? Csak azért, mert valaki nem szálfaegyenesen jár akkor az már lúzer...?

Hogy van ez?

2023. jan. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!