Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves átlag férfinek miért csak dagadt nő jut?
…mosolynál, nevetésnél, profilból bizony az oldalsó fogak is bőven látszanak- a hiány mindenképp, mert ott egy lyuk van a sorban. A legnagyobb őrlők, a bölcsességfog nyilván nem, de egy normális, egészséges felnőtt embernek 32 foga (vagy pótlás) van.
A kérdező oldalsó fogról beszélt. Szemből sorban a szemfog (4.) bőven látszik, minen utána jövő már oldalsónak számít.
Széles mosolynál átlagosan a 6. (Első nagyőrlő) fog is teljesen látható.
Természetesen meg lehet magyarázni, hogy ez az igényesség netovábbja (gondolom nemcsak nekem tűnt fel, hogy inkább megvárta, míg szétrohadnak és kihúzatta… no comment… nos kismértékű szuvasodás esetén NEM távolítunk el fogat…)
De persze, hogyne, adjátok csak alá a lovat, hogy hiányos fogazattal, rendszeres fogorvoshoz járás nélkül (mert ugye fél a fúrástól :D ), fogpótlás nélkül ő a sikeres Adonisz… ne már.
Alapvető higiénés, egészséget, megjelenést befolyásoló tényezőről beszélünk!
42 éves, ha nem ment egyetemre, akkor min 20 éve dolgozik… ha havi 1000 Ft-ot tesz félre mai értéken a kezelésre, akkor bőven meglenne… a kontroll is.
Üdv: egy fogorvos
21: 32 fog bölcsesség fogakkal együtt van. Azért gáz hogy nekem kell egy fogorvosnak ezt elmesélnem. Micsoda színvonal van itt kérem.
Az emberek egy részének ki sem nő soha. Azaz 28 van min, és max 32 jobb esetben. Mert lehet néha több vagy befelé növő de ezeket hagyjuk. Nekem 28 van és a húgomnak is, de míg nekem kivették mind 4 -et húgomnak egy sem hiányzik még is ugyan annyi fogunk van akkor kérem nagy arccal oldja fel ezt a gordiuszi csomót.
Oldalról látható, de az egyéni szájberendezés függő kinek mi és mennyire látszik. Úgy hogy nagyon nem látszódik mindenkinek. Ezek szerint még pácienst se nagyon látott. Egyre érdekesebb... Még nem született kettő egyforma ember a földön. Egy petéjű ikrek nagyon közel vannak hozzá, de még ők sem.
A páciensnek nem kell tudni milyen esetben milyen fogorvosi eljárások alkalmazhatóak. Nem egy esetben a fogorvsok tőlem kérdezték, opciók nélkül mi legyen. Én meg pislogok rá nagy szemekkel hogy ezt most komolyan nekem kéne tudnom? Komolyan kérdezem. Ilyenkor fel szoktam állni a székből és megköszönöm az idejét, és távozok fizetés nélkül. Nem elvégzett munkáért nem fizetek. Hogy nem fogadnak ott újra. Vacak fogorvoshoz nem is akarok menni. Belenézni én is belenézek más szájába.
Ha fáj az ember foga akkor ugye ha az orvos nem tud dönteni akkor húzás a kézenfekvő. Mennyire gáz hogy magyar páciensnek elkefélik szájhigiéniáját, és ezen tanulva külföldieken megszedi magát. Majd eszet oszt. Tisztelet a kivételnek.
Sehol senki nem írta hogy rossz szájhigiéniával ajánlott élni. Ha igen szó szerint idézze ide. Ha nem megy akkor hagyjuk ezeket a sarkításokat és féligazságokkal operálást. Ezt manipulációnak hívják. Ami szándékos rosszindulatból fakad. Nem való az ilyen orvosnak.
Rávilágítottam hogy ha azt mondja hátul hiányzik az nem azt jelenti hogy elől hiányzik. Ne tegyünk úgy mint ha mindegy volna.
Illetve még arra is hogy ez bizony nem olyan mint egy gyors egyszerű tömés.
Évekig is eltarthat és a jó az bizony nagyon nem olcsó. Mai átlagfizetésből ez konkrétan nem kigazdálkodható. Azonnal betekerem őrlőfog és egyből terhelhető aztán 5 év múlva meg majd jönnek a problémák implantokat hagyjuk. Átbaxni én is át birok bárkit. Ezért járok külföldre fogorvoshoz. Magyarok megbízhatatlanok. Biztos van aki jó, de ezt előre kell tudnom, nem utólag, mert utólag ezen már nem lehet változtatni. A fogorvos akiben bíztam külföldre költözött és inkább hozzá járok, mert lelkiismeretes, és mert ismerem pár éve.
Ugye ha 20 éve dolgozik valaki és havonta félretesz egy ezrest ami 20 éve hát komoly összeg volt még ha ma nem is tűnik annak. Tekintve hogy 2000 körül ugye 24k környéke volt a minimál bér. Remélhetőleg járt közben fogorvoshoz, tehát ha évente volt egy ez meg az akkor az mind el is ment. Legalábbis én ennél jóval többet költöttem. Aztán elnézve a mai árakat, egy konzultáció sem jön ki egy normális orvosnál ennyiből nem hogy normális fogpótlás. Nézze meg az árlistát mert ezek szerint 20 éve nem nézett rá.
Magyarok nagy többsége 90% hónapról hónapra él és nincs megtakarítása, mert nem keres eleget és mert pénzügyi ismeretei sincsenek.
Itt feldobott 20 év alatt tegyünk félre egy ezrest is erősen megbukott ötlet.
…jó, semmi gond.
Akkor ez a normális: többszörös foghiány 42 évesen, jó esetben az élete felén se.
Gratulálok, akkor össze kell jönni minden igénytelennel, mert nem látszik az :D
Szuper azért a kioktatás meg a magázódó modoroskodás. Hagyjuk is.
Kár volt írni.
Össze kell akkor a két szerencsecsomagnak jönni.
Nekem tényleg nem látszanak a hiányzó fogaim. És nem vigyorgók senkinek mint a vadalma. Igen nincs pénzem pótlást intézni. És gyerekkoromtól kezdve félek a fogászati kezeléstől. Sajnos sose volt pénzünk maszek orvosokhoz járni. Maradt a sztk.
Tiszta a pofam mindig. Nincs elhanyagolva. A negatív kommentelők gondolkozzanak el hogy 40 felett 3 hiányzó fog sok vagy kevésnek számít e…. Ismerek olyan lányt aki 20 éves és évente baj van valamelyik fogával. Ne a gazdag szülők elkényeztetett pici lanykái legyen nektek az alap aki 100 ezreket hagy a fogászánál 2 havonta.
Kbsztt szánalmas a mentegetőzésed és félrebeszélésed, férfiként én szégyellem magam helyetted. Semmi baj nem lenne a fogaiddal, ha 18 éves korod óta évente egyszer eljártál volna ellenőrzésre, fogkő szedetésre. Meg esetleg kevesebb szemét kaját, cukros édes szart ennél vagy innál.
Azért ilyen szarok a fogaid, mert egész felnőtt életedben elhanyagoltad őket. Azért ilyen szar az életed, mert egész életedben elhanyagoltad az életedet is és nem kezdtél magaddal semmit.
25
Nem is ismersz te szerencsétlen! Ne a magad hiányoságaidat vetítsd ki másokra. Legalább 30 x jártam fogorvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!