Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak 176 cm vagyok az ugyan úgy átlag alatti mint akinek csak 15 cm farka?

Figyelt kérdés
Mindkettő átlag lenne a hivatalos statisztika szerint. De ez semmit nem jelent az olyan nőknek akik a legjobbat akarjàk maguknak mindenből.
2023. jan. 20. 06:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Akkor te ne olyan nőt akarj, aki a legjobbat akarja, hanem olyat, akinek az átlagos is jó. Gondolom, ez lesz a megoldás.
2023. jan. 20. 06:30
 2/26 A kérdező kommentje:
De nincs ilyen. Az összes nő maximalista. Nem foglalkoznak vele ha egy Trabant is autó. Számukra vagy BMW x5 vagy Mercédesz. Az alatt nincs is autó. Így gondolkoznak a férfiakról is.
2023. jan. 20. 06:33
 3/26 anonim ***** válasza:
81%

Ja, hogy te is téveszmés vagy, oké...

Nos, lehet, hogy BMW-re vágyik minden nő, de azt már nem hiszem el, hogy minden nő BMW-vel jár. Keresd meg azt, akiknek nem jut BMW, ő lesz a te embered. Ja, hogy neked sem kell az átlag? Hát ez sajnálatos...

2023. jan. 20. 06:37
 4/26 A kérdező kommentje:
De nekem átlag kell. Csak kövér ne legyen.
2023. jan. 20. 06:38
 5/26 anonim ***** válasza:
86%
Nem baj ha vannak elvárásaid, csak ne sírj, hogy másnak is...
2023. jan. 20. 06:40
 6/26 Hans Pötterman ***** válasza:
78%
Én is ilyen kondíciókkal rendelkezem és volt meg van is jó nőm 🤷🏽‍♂️
2023. jan. 20. 06:52
 7/26 anonim ***** válasza:
81%
Ezt a sok ostoba kérdést mind egyetlen ember írja ki?
2023. jan. 20. 07:34
 8/26 anonim ***** válasza:
46%

Nekem ugyanez jutott eszembe mint az utolsónak.

Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak. Ha neked elvárás a külső, akkor másnak is lehet az. Nekem is fontos a külső, mert másképp nem fog benedvesedni a puncus, mint ahogy említetted, neked sem áll fel a kövér nőkre. Szerintem inkább az lehet a probléma, hogy átlagosnak vagy átlag alattinak mondod magad, de közben olyan nőket szeretnél, akik jóval jobb kategóriában vannak mint te. Amivel igazából nincs baj, mindenki jobbat szeretne, csak akkor ne lepődj meg azon, ha sok visszautasítást kapsz.

2023. jan. 20. 07:47
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb nőnek túl alacsony vagy.
2023. jan. 20. 07:56
 10/26 anonim ***** válasza:
53%
Nincs autóm, nagy farkam, évek óta van barátnőm. Ilyenkor mi van?
2023. jan. 20. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!