Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak 176 cm vagyok az ugyan úgy átlag alatti mint akinek csak 15 cm farka?
Ja, hogy te is téveszmés vagy, oké...
Nos, lehet, hogy BMW-re vágyik minden nő, de azt már nem hiszem el, hogy minden nő BMW-vel jár. Keresd meg azt, akiknek nem jut BMW, ő lesz a te embered. Ja, hogy neked sem kell az átlag? Hát ez sajnálatos...
Nekem ugyanez jutott eszembe mint az utolsónak.
Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak. Ha neked elvárás a külső, akkor másnak is lehet az. Nekem is fontos a külső, mert másképp nem fog benedvesedni a puncus, mint ahogy említetted, neked sem áll fel a kövér nőkre. Szerintem inkább az lehet a probléma, hogy átlagosnak vagy átlag alattinak mondod magad, de közben olyan nőket szeretnél, akik jóval jobb kategóriában vannak mint te. Amivel igazából nincs baj, mindenki jobbat szeretne, csak akkor ne lepődj meg azon, ha sok visszautasítást kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!