Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek muatatnátok képet arról, hogy nektek kb kitől kezdődik az atlag nő?
Nekem például ő nagyon tetszik!
Uncsiii...
Volt itt egy kérdés, hogy a nők linkeljenek már be egy átlag pasit.EGYETLEN kép sem érkezett, csak a mismásolás ment, hogy "jaj, hát mi nők nem szoktunk szintezgetni..." Közben meg ugye ők tanácsolják minden pasinak, hogy "keresgélj a szinteden".
Persze a felmérésekből az derül ki, hogy a nőcik, akik nem szinteznek, a férfiak 80%-át átlag alattinak tartják.
A nők csak abban különböznek az incelektől, hogy van annyi eszük, hogy ne linkeljék be a top kinézetű ellenkező neműt, akit "átlagnak" tartanak.
Eleve ezt a kérdést korosztályonként kellett volna feltenni. Bár ahány nő annyiféle...
Más egy 20 év körüli, más egy 30-as, vagy a 40+-os korosztály. Nem igazán összehasonlíthatóak ilyen szempontból egymással.
4-es az neked nagyon szép nő, akit belinkeltem? Egy helyes, átlagos nő, van hája is rendesen, nem egy fogpiszkáló. Nézd meg a karját, a hasát. Arra lennék kíváncsi, te hogy nézel ki😂,tanulságos lenne.
2#
"Volt itt egy kérdés, hogy a nők linkeljenek már be egy átlag pasit"
Normálisat. Ami nem külső tulajdonság.
7
Valószínűleg az 1-es válaszoló képeire gondolt. Szerintem az általad linkelt nő tényleg átlagos. Senki sem kapja fel rá a fejét, de azért lehet vonzódni hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!