Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek muatatnátok képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek muatatnátok képet arról, hogy nektek kb kitől kezdődik az atlag nő?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 14:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%
2023. jan. 15. 14:41
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Nekem például ő nagyon tetszik!

[link]

2023. jan. 15. 14:46
 3/18 anonim ***** válasza:
22%

Uncsiii...

Volt itt egy kérdés, hogy a nők linkeljenek már be egy átlag pasit.EGYETLEN kép sem érkezett, csak a mismásolás ment, hogy "jaj, hát mi nők nem szoktunk szintezgetni..." Közben meg ugye ők tanácsolják minden pasinak, hogy "keresgélj a szinteden".

Persze a felmérésekből az derül ki, hogy a nőcik, akik nem szinteznek, a férfiak 80%-át átlag alattinak tartják.

A nők csak abban különböznek az incelektől, hogy van annyi eszük, hogy ne linkeljék be a top kinézetű ellenkező neműt, akit "átlagnak" tartanak.

2023. jan. 15. 14:47
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
Hú ha nektek ilyen szép nők azok amiknél az átlag kezdődik, ami gondolom azt jelenti a legalja annak amit elfogadtok magatoknak de inkább jobbat akartok ha lehet, nos akkor nem csodálom a cölibátust amiben élnetek kell. :O
2023. jan. 15. 14:48
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyok incel, de nekem pl ő bejön.

[link]

2023. jan. 15. 14:50
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Eleve ezt a kérdést korosztályonként kellett volna feltenni. Bár ahány nő annyiféle...

Más egy 20 év körüli, más egy 30-as, vagy a 40+-os korosztály. Nem igazán összehasonlíthatóak ilyen szempontból egymással.

2023. jan. 15. 15:04
 7/18 anonim ***** válasza:
44%

4-es az neked nagyon szép nő, akit belinkeltem? Egy helyes, átlagos nő, van hája is rendesen, nem egy fogpiszkáló. Nézd meg a karját, a hasát. Arra lennék kíváncsi, te hogy nézel ki😂,tanulságos lenne.

2#

2023. jan. 15. 15:05
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Pár napja volt már egy ilyen kérdés.
2023. jan. 15. 15:06
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

"Volt itt egy kérdés, hogy a nők linkeljenek már be egy átlag pasit"

Normálisat. Ami nem külső tulajdonság.

2023. jan. 15. 15:13
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

7

Valószínűleg az 1-es válaszoló képeire gondolt. Szerintem az általad linkelt nő tényleg átlagos. Senki sem kapja fel rá a fejét, de azért lehet vonzódni hozzá.

2023. jan. 15. 15:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!