Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik szerint nincs egy normális férfi, belinkelnétek egy "normális" férfit, aki a ti szinteteken van külsőre?
"Az a bibi, hogy van normális férfi, csak éppen az nem kell a nőknek, mert az meg unalmas nekik"
Férfiként nem lehetek biztos benne, de szerintem a normális férfi nem azt jelenti a nőknek, hogy egy unalmas, céltalan, életképtelen fiú.
#5 Sok olyan pasi van aki megteremtette magának az anyagi javakat, de a nőnek mégis mondjuk egy olaszos macsó kell.
Van egy ilyen volt kolléganőm, akinek ez a vágya. feldobtam, hogy jöjjünk össze. van házam, kocsim, nem keresek rosszul, ez mellett nem iszom, és nem dohányzom, söt még a férfiasságom is méretes, amit tud :) , de elutasított.
A lánya dettó, egy c.., pasival van aki nem dolgozik, folyton veszekednek, de mégis az kell neki.
"feldobtam, hogy jöjjünk össze"
Ahh, de romantikus
#7 Szerintem nem én vagyok a téma, amúgy 5 éve ismerem, és rendszeresen beszélünk, pedig 1 éve bezárt a cég.
A a tény attól még tény, hogy a nőnek nem kell rendes pasi, nekik egy álompasi kell, egy olasz csődör, vagy szőke herceg, aki kellően izgalmas.
6
Semmi olyat nem írtál le, amit más ne tudna és ami miatt érdemes lenne téged választani. Számtalan férfit ismerek, akire ez mind igaz, mondjuk a péniszméretüket pont nem tudom, de ez azt hiszem normális keretek között szintén nem döntő jelentőségű.
De gondolom neked MINDEN nő megfelel, akire igazak, hogy rendesen jár dolgozni, nem iszik, nem dohányzik, jó alakja van és esetleg hajlandó neked vacsorát főzni, azért hiszed, hogy a nőknek is elégnek kellene lennie 5 darab alap dolognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!