Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik szerint nincs egy normális férfi, belinkelnétek egy "normális" férfit, aki a ti szinteteken van külsőre?
Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 16:45
11/42 anonim válasza:
Ja mellesleg 47 éves vagyok, és 2 gyerekes apa, igaz elvált, de nem csak egy barátnőm volt. Tehát mégcsak azt se lehet mondani, hogy egyáltalán nem kellek a nőknek :)
12/42 anonim válasza:
Na, hol vannak a normális férfiak?
13/42 anonim válasza:
A normális férfi helyes és hűséges.
Nagyvonalakban ennyi
14/42 anonim válasza:
#13 Azt, hogy hűséges, a választásnál nem tudhatod, az meg, hogy helyes legyen, az pedig külsőség. Vagyis egy társkeresős oldalon te sem a leírása alapján döntesz, hanem a fotót nézed. Én ez alapján nem mondanám azt, hogy normális pasit keresel.
Meg attól, hogy valaki hűséges, még lehet egy lúzer aki mellett felkopik az állad, vagy anyucival lakik.
15/42 anonim válasza:
Nyugodj meg, ha a foton meg is felel de kimerül a heti egy sziamizuban, sok esélyes annak se lenne.
Hozzátettem azt is, hogy "nagyvonalakban"
16/42 anonim válasza:
A normális mindenkinek az, aki *neki* az. Nekem pl egy az, hogy nem akar gyereket... másoknak meg nem ez.
18/42 anonim válasza:
Hogy linkelsz belső tulajdonságot?
19/42 anonim válasza:
A normális az nem csak külsőt takar. Ez komplex. Ezert nincs link.
20/42 anonim válasza:
A normális külsőre értve azt jelenti, van 1 feje, 2 szeme, 1 orra, 2 lába...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!